Login
 • Comment: Joen Liitokiekon LED-cupin kilpailut ovat kaikille avoimet ja ilmaiset. Tervetuloa pelaamaan! Kts. lisätiedot ja säännöt INFO-sivulta.

  JOEN LIITOKIEKON LED-CUP 2022 SPONSORED BY VALOSTORE

  Joen Liitokiekko ry

  1. LED-CUPIN KISOISSA NOUDATETAAN SEURAAVIA ERITYISJÄRJESTELYJÄ/-OHJEITA:

  - Osallistuessaan kilpailuihin pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen.

  - Tärkeimmät huomioitavat asiat tällä hetkellä:

  • Osallistuthan kilpailuihin vain terveenä - kiitos!

  - Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

  - SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla: https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

  - Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


  2. YLEISTÄ

  Pelataan viisi osakilpailua käsittävä Joen Liitokiekon LED-cup 2022 seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • I osakilpailu: TI 11.10.2022 Karsikko (2x9 väylää ilman taukoja) (max 45 pelaajaa) | Kierros alkaa klo 19:00 (Ryhmän ensin mainittu hakee korivalot klo 18:40 mennessä P-paikalta.)
  • II osakilpailu: TI 18.10.2022 Niittylahti (2x9 väylää ilman taukoja) (max 45 pelaajaa) | Kierros alkaa klo 18:30 (Ryhmän ensin mainittu hakee korivalot klo 18:10 mennessä P-paikalta.)
  • III osakilpailu: TI 25.10.2022 Paihola (1x18 väylää) (max 72 pelaajaa) | Kierros alkaa klo 18:30 (Ryhmän ensin mainittu hakee korivalot klo 18:10 mennessä P-paikalta.)
  • IV osakilpailu: TI 1.11.2022 Liperi (1x18 väylää) (max 72 pelaajaa) | Kierros alkaa klo 18:00 (Ryhmän ensin mainittu hakee korivalot klo 17:40 mennessä P-paikalta.)
  • V osakilpailu: TI 8.11.2022 Utra (kesä- tai talvilayout, tarkentuu myöhemmin, 1x18 väylää) (max 72 pelaajaa) | Kierros alkaa klo 18:00 (Ryhmän ensin mainittu hakee korivalot klo 17:40 mennessä P-paikalta.)

  - Kisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset.

  - Kilpailuluokat: MPO (avoin) ja FPO (naiset, avoin)

  - LED-cupin pisteytys: Huonoin kisatulos jätetään huomioimatta eli neljä parasta kisaa lasketaan mukaan yhteispisteisiin. Yksittäisen kisan voittajalle 100 pistettä, josta pistemäärä alkaa tippua tasaisesti seuraavaksi sijoittuneille.

  - Kunkin osakilpailun voittajat ratkotaan tarvittaessa CTP-kilpailulla.

  - Mikäli cupin kokonaiskilpailun pisteet menevät tasan, niin kokonaiskilpailun voiton ratkaisee voittojen määrä, mikäli nekin ovat tasan tarkastellaan kakkossijoja, jne.

  - Tästä artikkelista löytyy juttua LED-pelaamisen välineistöstä.

  - Kauden 2022 LED-cup on jo yhdeksäs! Aiempien vuosien voittajat löytyvät täältä.

  Sarjataulukko >>


  3. PALKINNOT

  - LED-cupin kokonaiskilpailun voittajat palkitaan 30 Eur -arvoisella S-ryhmän lahjakortilla (yhteistyössä PKO).

  - Lisäksi kaikkien LED-cupiin osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

  - Holareista palkintona Clash Discsin kiekko.

  - Paiholan, Liperin ja Utran kilpailuissa pelataan myös Metrix-ratinkiin pohjautuva tasoituskisa (säännöt samat kuin viikkokisoissa) - palkintona minikiekko.


  4. SÄÄNNÖT

  Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta seuraavin poikkeuksin:

  - Heitettävässä kiekossa tulee olla valonlähteenä LEDin tai kiekon tulee olla pimeässä hehkuvaa ns. "Glow"-muovia - ainoa poikkeus edelliseen on, että puteissa (10 m tai alle korista) saa käyttää valotonta/Glow-muovitonta normikiekkoa.

  - Otsa- ja taskulamput ovat heittäessä kiellettyjä, mutta niitä saa ryhmän luvalla käyttää siirtymillä sekä kiekon etsintään tapauksissa, joissa esim. LED on kiekosta irronnut.

  - Mikäli LED irtoaa kiekosta heiton aikana, niin:

     a.) jos kiekko löytyy --> jatketaan kiekolta,

     b.) jos vain LED löytyy --> jatketaan LEDiltä,

     c.) jos kumpaakaan ei löydy --> normaali "lost disc" (eli edellinen heittopaikka ja tulokseen +1 tai jatko DZ:lta mikäli väylän säännöissä tämä mahdollisuus sallittu)

  - Jos on lunta, niin narut kiekoissa ovat sallittuja. 

  - Minikiekon ohella heittopaikan merkintään saa käyttää myös kiekkoa (ledillä tai ilman).

  - Koska pelaajakokouksia ei pidetä, niin radan säännöt eli Caddy Book ilmoitetaan viimeistään kisaa edeltävänä iltana kunkin osakilpailusivun uutisissa - lähtökohtaisesti pyritään pelaamaan ratojen vakiosääntöjen mukaisesti.

  - Tulosten allekirjoitus -toiminto on LED-kisoissa Metrixissä päällä, mutta allekirjoitusta ei näissä kisoissa ole pakko tehdä.


  5. ILMOITTAUTUMISOHJEET

  - Ennakkoilmoittautuminen Disc Golf Metrixin kautta on pakollista. Muista myös perua ilmoittautumisesi, jos et jostain syystä pääsekään paikalle - kiitos!

  - Käytössä on nykyisin Metrixin Premium -versio, joten jos kohdallasi näkyy jonotusnumero, niin kilpailu on jo täynnä ja olet jonossa kilpailuun.

  - Ilmoittautuminen kunkin viikon kilpailuun aukeaa aina kisaa edeltävänä keskiviikkona klo 00:00 ja päättyy kisapäivänä 45 min ennen kierroksen alkua.

  - Ryhmät julkaistaan Metrixissä viimeistään 30 min ennen kierroksen alkua ja ryhmän ensin mainitun pelaajan tulee hakea radan P-paikalta mukaan korivalot viimeistään 20 min ennen kierroksen alkua seuraavan logiikan mukaisesti:

  • Tarvittava valojen määrä on aina 1 + vapaiden väylien lukumäärä ennen edellä menevän ryhmän lähtöväylää. Esim. jos lähtöväylä on 3 ja seuraava ryhmä lähtee väylältä 6, niin valoja ryhmän mukaan tällöin: 1 + 2 = 3 kpl
  • Vastaavasti ryhmän tulee katsoa, että mikä on perässä tulevan ryhmän lopetusväylä ja valot kerätään pois ko. väylää seuraavilta väyliltä.

  - Lyhyt ja ytimekäs kisaohje-/infopaketti pelaajille löytyy täältä.


  6. YHTEYSTIEDOT

  LED-kisoja ovat järjestämässä seuraavat Joen Liitokiekon pelaajat:

  • Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com
  • Miika Voutilainen / p. 040 549 13 74 / wotson.fi@gmail.com
  • Sammy Pylkki / p. 040 029 36 58 / sammy.pylkki@gmail.com

  Kullakin kisalla on nimetty TD, joka on tavoitettavissa kilpailun aikana myös puhelimitse (äänet päällä), vaikka pelaisikin itse. "Päivystysvuorossa" olevan TD:n tiedot löytyvät kunkin osakilpailusivun alareunasta.

  Sponsors

  Valostore

  Share

  What would you like to share?