Login

 

Clash Discs          Discraftstore.fi          Powergrip          Lasermedia         Vaganza 
 
  Prisma Joensuu         KoliSki Disc Golf          Sokos Hotels          PKO          Tikkituote          PKS

ITÄ-SUOMEN AM-TOUR 2/4 - POLVIJÄRVI | PDGA C-TIER | LA 1.7.2023 @ HUOSIOLAMPI DG


1.) YLEISTÄ

- Joen Liitokiekko ry järjestää Itä-Suomen AM-tourin 2. osakilpailun lauantaina 1.7.2023 Polvijärven Huosiolammella (osoite: Joensuuntie 70, 83700 Polvijärvi).

- Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta (2 x 18 väylää) ja virallinen kilpailupäivän aikataulu ja radan säännöt löytyvät alempaa tältä sivulta.

- Pelattavia kilpailuluokkia on yhteensä 13 ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa kaikissa muissa kuin junioriluokissa).

- Kilpailuluokat PDGA-rating -ehtoineen sekä kaikki Itä-Suomen AM-touria koskevat yleisinfot ja -säännöt löytyvät kootusti Tourin Metrix-sivulta: Itä-Suomen AM-tour 2023

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys).

- Kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta sekä SFL:n ohjeistuksia ja AM-tourin runkosääntöjä.

- Kilpailuun liittyviä linkkejä:


2.) ILMOITTAUTUMINEN

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman erillisiä luokkakohtaisia kiintiöitä, mukaan maksimissaan 90 pelaajaa (joista 6 villiä korttia).

- Ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä maanantaina 15.5. klo 20:00 ja loppuu sunnuntaina 18.6. klo 23:59.

- Jälki-ilmoittaumisvaihe:

 • Alkaa keskiviikkona 21.6. klo 21:00 ja loppuu sunnuntaina 25.6. klo 23:59.
 • Maksujen tulee näkyä JLK:n tilillä viimeistään tiistaina 27.6.
 • Villejä kortteja jäljellä 4 kpl (tilanne 21.6.), hakemuksia voi laittaa TD:lle sunnuntaihin 25.6. asti.

Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

- Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (6 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 20.6. mennessä.


3.) OSALLISTUMISMAKSU

- Osallistumismaksu kaikissa luokissa on 15 Eur.

- Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitettä: 3094

- Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla JLK:n rahastonhoitajalle osoitteeseen: joen.rahastonhoitaja@gmail.com

- Jälki-ilmoittautumisvaiheen (ja jonosta nousseiden) maksujen tulee näkyä tilillä viimeistään tiistaina 27.6., jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee vielä myös jonosta kisaan mukaan, jos jonoa on. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!

- Huom! Jos olet jonossa kilpailuun, niin ethän maksa vielä osallistumismaksua. Eli osallistumismaksu tulee maksaa vasta siinä vaiheessa, kun paikka kilpailussa on varmistunut.

- Huom! Kilpailupäivänä la 1.7. kilpailuun osallistuvilta pelaajilta ei peritä erillistä ratamaksua. Mikäli käytte harjoittelemassa radalla ennakkoon, niin tällöin pelimaksut ovat Huosiolampi DG:n normaalikäytäntöjen mukaiset. Ratamaksuun ja radalla pelaamiseen liittyvät ohjeet löytyvät mm. radan Facebook - ja UDisc -sivuilta.


4.) PALKINNOT

- Osallistumismaksuista noin 60 % käytetään palkintolahjakortteihin ja muistopalkintoihin.

- Lahjakorttien palkintojaukauma: Ita-Suomen-AM-tour-2023-osakilpailuiden-lahjakorttipalkinnot.pdf

- Jokaisen luokan top-3:lle muistopalkinnot (minikiekko).

- Lahjakorttipalkintojen osalta kilpailun yhteistyökumppanina toimii Discraftstore - ohjeet lahjakortin lunastamiseen lähetään palkinnoille päässeille kilpailun jälkeen illalla.

HOLARIT, CTP-KISAT, ARVONNAT

- Kaikista holareista palkintona Discraftstore -lahjakortti (30 Eur).

Clash Discs -CTP-kisa väylällä #1 - molemmilla kierroksilla oma erillinen kilpailu (kiekkopalkinto). Holareita ei CTP-kisassa hyväksytä.

- Lisäksi arvotaan kaikkien osallistujien kesken 4 kpl kiekkoja (Clash Discs).


5.) AIKATAULU

Huom! Oheinen aikataulu on nyt virallinen (päivitetty 27.6.).

8:45 - 9:30 Ilmoittautumisen vahvistaminen TD:n päivystyspisteellä (radan P-paikka / #1-tiin viereinen katos).

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.

10:00 - n. 12:30    1. kierros

n. 12:30 - 13:30   Evästauko

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.

14:00 - n. 16:30     2. kierros

n. 16:45 Palkintojenjako (heti kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu voitoista sekä 2. ja 3. sijojen muistopalkinnoista)


6.) CADDY BOOK

 

Rata

- Radan väyläkohtaiset säännöt/ohjeet, kartta, ym. löytyvät kootusti tästä uutisesta: Caddy Book (virallinen 24.6.)

- Pelataan siis muutoin vakiolayoutia, mutta vakioväylän #3 tilalla pelataan tilapäinen kisaväylä vakioväylien #1 ja #2 välissä.

- Huom! Kilpailupäivänä la 1.7. kilpailuun osallistuvilta pelaajilta ei peritä erillistä ratamaksua. Mikäli käytte harjoittelemassa radalla ennakkoon, niin tällöin pelimaksut ovat Huosiolampi DG:n normaalikäytäntöjen mukaiset. Ratamaksuun ja radalla pelaamiseen liittyvät ohjeet löytyvät mm. radan Facebook - ja UDisc -sivuilta.

 

Paikallis-/erikoissäännöt, ym.

- Paikallis-/erikoissääntöväylälle (#17) on haettu ja saatu kilpailuun poikkeuslupa PDGA:lta (waiver OK 15.6.2023).

 

Tupakointisääntö

Huom! Kilpailu on osa SFL:n amatöörikiertuetta, joten: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) ja sähkösavukkeiden sekä vesipiipun käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.

 

Tuloskirjanpito

- Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa: Metrix + PDGA Digital Scorecard

- Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainittu pelaaja hakee TD:n päivystyspisteeltä (radan P-paikka) ennen kierrosta mukaan myös paperisen tuloskortin, jota tarvitsee täyttää (ja palauttaa) vain ongelmatilanteissa – omat kynät mukaan.

- Kierroksen aikana yksi ryhmän pelaajista kirjaa tulokset Metrixiin ja yksi PDGA-tuloskorttiin.

- Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että Metrixin tulokset täsmäävät PDGA- tuloskortin kanssa. Tämän jälkeen PDGA-tuloskortin kirjannut pelaaja myös kuittaa tulokset PDGA:lle (SUBMIT SCORECARD -painike).

- Kierroksen jälkeen jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.

- Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin virallinen palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistus on kaksi heittoa.

- Huom! Mikäli kierroksella oli epäselvyyksiä (jos esim. käytettiin varaheittosarjaa, tms.), niin koko ryhmän tulee käydä TD:n päivystyspisteellä (radan P-paikka) selvittämässä asia kierroksen jälkeen.

PDGA Digital Scorecard -ohjeet:

 1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa: https://pdga.com/score
 2. Kirjautumiskoodi (Access Code) julkaistaan Metrix-uutisissa 1. kierroksen ryhmien julkistuksen yhteydessä ja joka siis on: huosiodg23
 3. Valitse kirjaajaksi itsesi joko nimellä tai PDGA-numerolla.
 4. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.
 5. Valitse lähtöväylä (Starting Hole), lisää ryhmäsi pelaajat (ADD -painike) ja aloita kierros (BEGIN PLAY -painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (REMOVE -painike) tai vaihtaa järjestystä (ORDER -painike).
 6. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset jokaisen väylän jälkeen.
 7. Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että Metrixin tulokset täsmäävät PDGA- tuloskortin kanssa. Tämän jälkeen PDGA-tuloskortin kirjannut pelaaja myös kuittaa tulokset PDGA:lle (SUBMIT SCORECARD -painike) ja…
 8. jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.
 9. Muuta:

 

Sudden Death

- SD-väylät ovat: #17, #18, #1, #2, #3

- Ratkaistaan tarvittaessa kunkin luokan voittaja sekä muistopalkinnot sijoilla 2. ja 3. Virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä lahjakorttisummat kuitenkin jaetaan 2. ja 3. sijan tasatulosten kesken.

- SD pelataan kilpailuoppaan sääntöjen mukaisesti (1.09/B).

 

Erityisjärjestelyt/-ohjeet

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan järjestävän seuran ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen: Tarvittaessa ohjeet julkaistaan kilpailun uutisissa ja linkki lisätään tähän.

- Tärkeimmät huomioitavat asiat tällä hetkellä:

 • Osallistuthan kilpailuihin vain terveenä - kiitos!

- Suomen frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- Kilpailun järjestävä seura seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita


7.) YHTEYSTIEDOT

TD Samu Kesonen / samu.kesonen1@gmail.com / p.  040 097 41 78

apu-TD Antti Ylönen / andy.ylonen@gmail.com / p. 050 307 58 71

Huosiolampi DG:n ratamestarit: Sami ja Elias Varis / Sami: p. 050 403 94 57


Tervetuloa Huosiolammelle pelaamaan!

 

Sponsors

Share

What would you like to share?