Login
  • Comment: West Coast Disc Golfers ry:n järjestämät ilmaiset kilpailut on helppo ja rento tapa junioreille tutustua kilpailutoimintaan.

PosNamePenalty totalPenalty average

Kilpailuja junioreille toukokuusta elokuuhun kahdesti kuukaudessa

Junnutour-kilpailut tarjoaa 7-15-vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua rennosti kilpailemiseen ja muihin oman ikäisiin harrastajiin vähän helpotetuilla ja lyhennetyillä radoilla. Vaikka nämä kilpailut ovat nimenomaan lajin ja sääntöjen opettelua, kannattaa ennen mukaan lähtemistä olla jo vähän kokemusta heittämisestä.

Tapahtuma alkaa ilmoitettuun kellonaikaan niin kutsutulla pelaajakokouksella, jossa käydään yhdessä läpi hieman tärkeimpiä sääntöjä ja pelattavaa rataa. Kokonaisuudessaan tapahtuma kestää noin kaksi tuntia.

Ihan kuten ”oikeissa” kisoissa, jaamme myös junnutourilla kilpailijat 3-5 hengen ryhmiin, joissa kierros kierretään. Pyrimme saamaan mahdollisimman moniin (ainakin nuorimpien) ryhmiin aikuisen opastamaan.* Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös esittää ryhmäkaveri toiveen, jonka pyrimme toteuttamaan. Kannustamme kuitenkin lähtemään rohkeasti tutustumaan uusiinkin kavereihin! Osallistujien mahdollisesti suuret ikäerot otetaan huomioon ryhmien teossa eikä ole todennäköistä, että esimerkiksi 7- ja 15-vuotias pelaisivat samassa ryhmässä, mutta huomiona silti vanhemmille junioreille: Muistakaa esimerkilliset käytöstavat ja maltti, sillä pienillä kierrokset etenevät hieman hitaammin.

*Ilmoittautumisen yhteydessä voi mainita, jos huoltaja pystyy toimia oman lapsensa ryhmän oppaana. Oppaan ei välttämättä tarvitse osata neuvoa lajiin liittyvissä asioissa, vaan enemmänkin toimia ryhmän tukena ja ”vahtina”.

Kilpailuja järjestetään kesäkauden aikana seitsemän ja mukaan voi tulla niin moneen kuin haluaa ja pääsee. Käytössä on seuraavat luokat: 7-9-vuotiaat, 10-12-vuotiaat ja 13-15-vuotiaat. Osallistumismaksuja tai varsinaisia palkintoja ei ole.

Junnutour-kisat:

  • 13.5. klo 12.00 – Köykäri
  • 27.5. klo 11.00 – Laajalahti
  • 5.6. klo 17.30 – Köykäri
  • 17.6. klo 12.00 – Bosund
  • 3.7. klo 17.30 – Köykäri
  • 15.7. klo 10.00 – Laajalahti
  • 5.8. – klo 17.30 Köykäri

Ilmoittautuminen tapahtuu kuin mihin tahansa kisoistamme, eli Metrixin kautta. Ilmoittautuminen vaatii lapselle Metrix-profiilin luomisen, jos ei sellaista jo ole. Ohjeet kisoihin ilmoittautumiseen Metrixin kautta: Näin osallistut kisoihin | West Coast Disc Golfers Ry (frisbeegolfkokkola.fi) Ilmoittauduthan viimeistään kilpailua edeltävänä iltana.

Junnutourin kilpailut ja ilmoittautuminen löytyvät seuraavan linkin takaa:  WCDG – Junnutour (discgolfmetrix.com) Ilmoittautuaksesi tulee valikosta etsiä vielä se ”osakilpailu”, johon haluaa mukaan. Avaamme ilmoittautumisen seuraavaan heti, kun edellinen kisa on ohi.

Rennoin mielin mukaan vaan!

Share

What would you like to share?