Login

   Free discgolfmetrix.com is used


    User statistics 
    | 
    Show presenter
    | 
   Show pdf 

   Results will be updated every 30 seconds!


   OPEN DAM JUNIOR

   Anmälan öppnar söndagern före kl 18:00 och stänger kl 17:00 på torsdagen. Första omgången 4 Maj sista omgången 31 Augusti. 

   Viktigt att avanmäla sig så tidigt så möjligt om man får förhinder. Spelare som inte dyker upp fast dom är anmälda stängs av från nästa omgång. Händer det mer än en gång får man vänta tills nästa säsong. (TD är snäll och om man har väldigt goda skäl så kan man slinka undan)

   - max 72 deltagare

   - tre klasser, OPEN, DAM och JUNIOR

   - till totalen räknas sex bästa resultaten, vinnaren av en omgång får 100 poäng och sen avtar det nedåt. (I sista finalomgången 110 poäng)

   - om ingen vinnare finns efter rundan blir det särspel om vinsten. Särspelet körs från hål 1 och framåt tills det är avgjort. Särspelet avgjör bara vinnare. Är det mer än två så blir de som inte vinner tvåa. Samma Teer som under rundan används.

   - gratis att delta

   - varannan vecka spelas Domaringen Grön + Röbo, varannan vecka domarringen Svart + Röbo. Hål 9 på Röbo är hål 10 på den kombinerade slingan, sedan spelas hål 1-8 på Röbo som hål 11-18.

   - grupper finns ute senast 17:15

   - start på ditt tilldelade hål 18:00 (fyll inte i scorer på spelare som inte dyker upp, gör det i efterhand (par+4 på missade hål) om dom dyker upp under rundan.)

   Share

   What would you like to share?