Login
  • Comment: Kaksi kierroksinen kierros ja sauna

Td: Jere Hotti, 040 9656638

Deep in the Forest ry:n kauden avajaiset on seuran varsinaisille ja kannattajajäsenille tarkoitettu kilpailu, jonka tarkoituksena on polkaista kisakausi käyntiin ja samalla viettää hieman aikaa seuralaisten kanssa.

Ensimmäinen kierros on Peikossa, jossa paikalla olon varmistaminen 9.30 mennessä ja pelaajakokous 9.40, jonka jälkeen siirtyminen omalla aloitusväylälle. Toinen kierros alkaa Huuhalla 14.00. Toisella kierroksella ei ole paikalla olon varmistusta, vaan siirtyminen suoraan omalle aloitusvälylälle. Jos pelaajaa ei osallistu toiselle kierrokselle, on siitä ilmoitettava td:lle. Palkintojenjako toisen kierroksen jälkeen Huuhan hiekkakentällä, kunhan kaikki ovat päässeet kierrokselta. 

Kilpailun jälkeen ovat kaikki tervetulleita saunomaan 7th heavenille, jossa tilaa on ensimmäiselle 60:lle. 

Saunalle voit tuoda omat juomat, paikalla on tarjolla pientä naposteltavaa ja alkoholitonta juotavaa. Saunalta on poistuttava 23.50 mennessä. Tervetuloa pelaamaan ja saunomaan.

Aikataulu

 

Kilpailun aikataulu:

Peikon kierros

8.30-9.45 Check-in, joko omatoimisesti tai TD:n kautta Jos tarviset kyytiä Peikosta Huuhalle infoa td:tä, joka järjestelee sitten kyydityksen. Lisäksi jo haluat sovittaa seuravaatteita, niin siihen on mahdollisuus ennen pelaajakokousta.

9.45 Pelaajakokous ratakartan luona

10.00 Lähtö omilta väyliltä

Tauko 14.00 saakka 

Huuhan kierros

14.00 Lähtö omalta väylältä, ei pelaajakokousta, ei check iniä. Jos et osallistu toiselle kierrokselle, infoa tästä TD:tä'

Palkintojen jako heti, kunhan kaikki ovat saapunet hiekkakentälle,.

Saunalle, kunhan palkintojenjako on suoritettu.

Share

What would you like to share?