Login
 • Show groups: click here
 • Comment: Td: Jere Hotti 0409656638. Kilpailun osallistumismaksut menevät suoraan Sydänlapset ja -aikuiset säätiölle.

  Hyväntekeväisyysparikilpailu Sydänlapset ja -aikuiset säätiölle

  Tervetuloa kilpailemaan hyvässä tarkoituksessa Puijon kauniille radalle. Kilpailun tarkoituksena on kerättä varoja kyseiselle yhdistykselle ja siksi osallistumismaksu suoritetaan suoraan kyseiselle yhdistykselle. Kilpailuun pyritään hankkimaan mahdollisimman paljon sponsoreita, jotta kilpailuun saataisiin mahdollisimman paljon palkintoja jaettavaksi sarjojen voittajille.


  Sydänlapset ja -aikuiset 

  Sydänlapset ja -aikuiset on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen synnynnäisesti sydänvikaisten ja perinnöllistä sydänsairautta sairastavien sekä heidän läheistensä etuja ajava potilasjärjestö.

  Yhdistys järjestää monipuolisesti kursseja, leiritoimintaa sekä valtakunnallisia tapahtumia ja tapaamisia sydänlasten ja heidän perheidensä ohella myös sydännuorille ja -aikuisille. Yhdistyksen jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Yhdistys tuottaa esitteitä ja muuta tiedotusmateriaalia sekä tukee hoitohenkilökunnan koulutusta ja järjestää tukihenkilökoulutusta.

  Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on koko maan kattava alueosastoverkosto, joka toimii samoilla periaatteilla alueensa jäsenten hyväksi.

  Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten ja heidän läheistensä edunvalvojana sekä yhdyssiteenä tämän potilasryhmän ja terveydenhuollon henkilökunnan välillä. Sydänlapset ja -aikuiset ry on Suomen Sydänliiton jäsenjärjestö.


  Sarjat

  Yli 1800: Pari joiden yhteenlaskettu metrix-rating on yli 1800

  Alle 1800: Pari joiden yhteenlaskettu metrix-rating on alle 1800

  Sekaparit: Sarja mies-naispareille

  Naisparit: Sarja naispareille


  Kilpailu on täysin päihteetön, päihteiden käyttö johtaa kisasta sulkemiseen.


  Kilpailumaksu

  Kilpailumaksu on 20 € per pari. Osallistumismaksu maksetaan suoraan Sydänlapset ja -aikuiset järjestölle (Sydänlapset- ja aikuiset yhdistyksen Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero – RA/2021/104)

  • Mobilepaylla numeroon 37560
  • Tilisiirtona FI41 5541 2820 0191 57
  • Pivo: 050 3244 900

  Maksuista tulee lähettää tosite osoitteeseen deepintheforestry@gmail.com 13.7.2023 klo. 20.30 mennessä. Tämän jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta, eikä maksuja palauteta. 

  Osallistumismaksuja ei palauteta, vaikka pari peruisikin tulonsa kilpailuun.


  Pelimuoto

  Pelimuotona toimii Bestshot, molemmat pelaajat heittävät kaikilla väylillä avausheiton, jonka jälkeen pari jatkaa valitsemaltaa jatkopaikalta, josta molemmat pelaajat heittävät. Tätä jatketaan, kunnes kiekko on pelattu koriin.


  Kisapäivän aikataulu

  17.00 Ryhmien ja lähtöväylien julkaisu

  17.30 Pelaajakokous Puijon punaisella kopilla, väylän 1 välittömässä läheisyydessä

  18.00 Kierroksen aloitus

  Palkintojenjako punaisella kopilla heti, kunhan kaikki ovat saapuneet paikalle. 


  Palkinnot

  Kisaan hankitaan parhaillaan sponsoreita, tarkoituksen on palkita vähintään joka sarjan paras pari, mahdollisesti jopa top 3. Lisäksi oheiskilpailuna CTP-kilpailu väylällä 7.

  Palkintoja kisaan lahjoittaneet (lista täydentyy)

  • HinkkaDyes
  • Deep In The Forest ry
  • Sydänlapset ja -aikuiset ry
  • Hieronta Tähtihetki
  • Kahvila Pulkko (Pulkonkoski)
  • Keilakukko Kuopio
  • Kylpylähotelli Rauhalahti
  • InterSport Kuopio
  • Kylpylähotelli Kunnonpaikka
  • Kylpylähotelli Rauhanlahti
  • Restel Ravintolat Oy
  • Ravintolamestarit oy / Puijon Maja
  • Puijo Peak Oy
  • Ravintola Mandala Kuopio
  • Powergrip Kuopio
  • Katja Kankkunen/Oriflame
  • K-Supermarket Petonen

  Kilpailun juuret

  Hämeenlinnan Discaajat ry järjesti 11.2.2023 frisbeegolfkisan, jonka tuotto ohjataan Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnan tukemiseksi. Yhdistyksen hyväksi järjestettävän kisan idea lähti 70 vuotta täyttävän Eero Puhakan ajatuksesta, joka on pian viisi vuotta täyttävän sydänpoika Eliaksen ylpeä ukki sekä innokas lajin aktiiviharrastaja.

  Tieto Eliaksen sydänviasta saatiin jo ennen syntymää ja ensimmäiseen avosydänleikkaukseen hän joutui 2-vuotiaana Helsingin Uudessa lastensairaalassa. Tuolloin elettiin korona-epidemian alkuaikoja, ja edessä olevan vaikean leikkauksen lisäksi
  saimme koko perheen voimin jännittää leikkauksen lisäksi niin tiesulkuja kuin muitakin asioita. Kiitos loistavien ammattilaisten, leikkaus onnistui hyvin, mutta poika joutui uusintaleikkaukseen vain vuoden kuluttua edellisestä. Nyt Elias elää lähes kuin ikätoverinsa. Sillä erotuksella, että hänen rinnassaan potkuja aina tarvittaessa antaa tahdistin. Pienen pojan elämään kuuluvat myös useampaan kertaan päivässä otettavat lääkkeet, jotka helpottavat pienen sydämen selviytymistä
  päivän leikeistä ja lepohetkistä. Leikkauksia voi olla myös vielä tulossa tulevaisuudessa, mikäli Eliaksen vointi sitä edellyttää.

  Tämä kaikki on vaatinut ja vaatii edelleenkin koko perheeltä sopeutumista ja tarkkaa voinnin seurantaa, jatkuvaa yhteydenpitoa moniin tahoihin sairaalassa, päiväkodissa, labrakontrolleissa ja monessa muussa asiassa. Näissä ja monissa muissa
  asioissa perhe on saanut tukea Sydänlapset ja -aikuiset ry:ltä sekä sen järjestämästä vertaistoiminnasta.

  Eero esitti toiveen Hämeenlinnan Discaajille, että seurani olisi mukana juhlimassa kanssani ja järjestämässä minun 70-vuotisjuhlakisaani, jonka tuotto osoitetaan lyhentämättöminä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnan tukemiseksi ja hyväntekeväisyyskisa pidettiinkin 11.2.2023 Hämeenlinnan Viisarissa.

  Hämeenlinnan Discaajat ry toivoo, että myös muut maamme frisbeegolfseurat ottaisivat osaa tempaukseen ja järjestäisivät vuoden 2023 aikana yhden hyväntekeväisyyskisan Sydänlapset ja -aikuiset ry:n hyväksi.
   

  Sponsors

  Share

  What would you like to share?