Login
  • Comment: Willimiehen Disc Golf ry:n seuranmestaruuskilpailut vuosimallia 2023! / LUE INFOTEKSTI!

On taas aika ratkoa vuotuinen Willimiehen Disc Golf ry:n seuranmestaruus! Tänä vuonna mestaruudet ratkotaan hieman pidemmän kaavan kautta 9.-10.9. pelaamalla KOLME rataa! Mukaan taistelemaan mestaruuksista mahtuu 144 pelaajaa.

Osallistumisoikeus kilpailuun on vain WDG:n vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneilla, osallistuminen jäsenille on ilmainen. Jokaisella on tietenkin mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi ja siten päästä mukaan kilpailuun! Lisätietoja jäseneksi liittymisestä löydät KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

 

Kuten mainittua, kilpailussa pelataan kolme kierrosta. Lauantaina 9.9. heitetään yhteislähdöllä Ravikankaan rata ja Myllymäen rata. Mestaruudet ratkaistaan sunnuntaina golflähdöin kuvan kaunissa Lappeenrannan linnoituksen ympäristössä. Tarkempi aikataulu ja pelattavat layoutit julkaistaan lähempänä kilpailua, kun osallistujamäärä on selvillä.

Sunnuntaina linnoituksella kilpailutoimistona toimii Linnoituksen pitopalvelu osoitteessa Katariinantori 4. Jokaisen tulee ilmoittautua kilpailutoimistolla viimeistään 15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa ja kierroksen jälkeen kilpailutoimistolla kaikille kilpailijoille on tarjolla kakkukahvit seuran piikkiin!

 

Sarjoja löytyy kuusi kappaletta ja niistä varmasti löytyy jokaiselle sopiva. Jokaisen sarjan voittaja saa himoitun kiertopalkinnon itselleen vuodeksi koristamaan hyllyä!

Mahdolliset tasasijat voitosta ratkaistaan sudareilla, kun viimeinen ryhmä on tullut maaliin sunnuntaina. Sudareiden jälkeen palkintojenjako kaikille kisatoimistolla.

 

Mikäli kysyttävää, ole yhteydessä:

Kilpailu: Elmeri Noppa / p. 0442358783 / elmeri.noppa@wdg.fi

Jäsenyys: Nea Vahter / p. 0404875845 / sihteeri@wdg.fi

Share

What would you like to share?