Login

    ReTu antaa isän kädestä @ PukkivuoriNipalla vähän ruskeeta jo Kalsareissa @ VesaniemiJussi pussi puita nussi haarala munaa haluaa @ HonkaKyläKuristajaHyden Frisbeekoulu sponsored by hohto.org @ MALLUUSum
  1Matti Haapanen 56575279244
  2Jussi Aho 56605873247
  3Nico Eriksson 61665869254
  4Mikko Karva 66676782282
  5Joni Salminen 63706887288
  6Akseli Kilpinen 72767494316

  Free discgolfmetrix.com is used


   User statistics 
   | 
   Show presenter
   | 
  Show pdf 

  Results will be updated every 30 seconds!


  Eräänä aurinkoisena lauantaiaamuna Matti, Joni, Akseli, Jussi, Nico ja Mikko heräsivät varhain, valmiina seikkailulle frisbeegolfradalle. He olivat jo pitkään suunnitelleet tätä päivää ja odottivat innolla yhteistä aikaa ja hauskoja hetkiä.

  Kun he saapuivat frisbeegolfradalle, he jakoivat frisbeet ja muodostivat kaksi joukkuetta: Matti, Joni ja Jussi muodostivat ensimmäisen joukkueen, ja Akseli, Nico ja Mikko muodostivat toisen joukkueen. Kilpailuhenki oli korkealla, mutta samalla kaikki tiesivät, että päivän tärkeintä oli hauskanpito ja yhdessäolo.

  He aloittivat ensimmäisen väylän, ja ilmassa oli jännitystä. Matti heitti ensimmäisenä, ja hänen frisbeensä lensi kauas koriin päin. Seuraavaksi oli Jonin vuoro, ja hän heitti upean heiton osuen lähes suoraan koriin. Joukkueensa tsemppaamana Jussi heitti myös hienon heiton. Toinen joukkue yritti parhaansa, mutta tällä kertaa voiton vei ensimmäinen joukkue.

  Kierroksen edetessä ystävysten välille kehittyi leikkimielinen kilpailu, ja he heittelivät toisilleen vitsikkäitä kommentteja ja kannustivat toisiaan. Jokaisella väylällä oli oma tarinansa, ja jokainen heitto aiheutti naurua ja iloa.

  Kesken kierroksen he löysivät tiensä radan vieressä sijaitsevalle pienelle järvelle. He päättivät pitää pienen tauon ja pulahtaa virkistävään veteen. Akseli ja Mikko innostuivat järjestämään kilpailun siitä, kuka pystyisi heittämään frisbeen pisimmälle lammen yli. Vaikka muutama frisbee päätyi veteen, he nauroivat yhdessä ja nauttivat virkistävästä hetkestä.

  Kun he saavuttivat kierroksen viimeisen väylän, tunnelma oli korkealla. Ratkaiseva heitto lähestyi, ja voittajajoukkue oli vielä epäselvä. Joni asteli esiin, ja kaikki ystävät seurasivat jännittyneinä hänen heittoaan. Hän heitti täydellisen kaaren, ja frisbee liiti kohti koria osuen sisään! Ystävät juhlivat riemuiten, ja Joni sai ansaitusti päivän kunnian.

  Kierroksen päätteeksi he päättivät juhlistaa onnistunutta päivää grillijuhlilla, joissa he jakoivat hauskoja tarinoita, nauroivat yhdessä ja loivat muistoja, joita he muistelisivat vielä vuosienkin päästä.

  Tämä frisbeegolf-reissu oli täynnä naurua, iloa ja ystävyyttä. Kuuden ystävän yhteinen päivä vahvisti heidän siteitään ja loi ikimuistoisia hetkiä, jotka säilyisivät heidän sydämissään aina.

  Share

  What would you like to share?