Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Kaikille avoimet ja ilmaiset viikkokisat. Kierros alkaa klo 11:00. Katso lisätiedot ja säännöt sarjasivulta (oheisen valikon ylin rivi).

Utran talvi-OB-rajat (voimassa 10.12.2023 alkaen)

12/07/23

Versio 10.12.2023

  • Koska lumen vuoksi vähitellen OB-tolpat jäävät piiloon, niin viikkokisoissa sunnuntaista 10.12.2023 alkaen OB-rajat ovat Utrassa seuraavan taulukon mukaiset.
  • Talvirajat ovat samat kuin viimekin talvena (ja toki OB-ohjeistusta päivitetään mikäli tarvetta ilmenee ja muutoksista myös ilmoitetaan aina erikseen).
Väylä OB:t
#1 Normaalin tolpituksen viereiset pyörätiet väylän oikealla/takana, raja kulkee auratun alueen reunassa.
#2 Oikealla pyörätie, raja kulkee auratun alueen reunassa. Eli oja on IB.
#3 Luistelukenttä oikealla. Raja kulkee jäädytetyn alueen reunassa.
#4 -
#5 Oikealla raja kulkee latukoneen ajaman alueen reunassa. Takana pyörätie, raja kulkee auratun alueen reunassa.
#6 -
#7 Vasemmalla pyörätie, raja kulkee auratun alueen reunassa. Nurmikenttä on IB.
#8 -
#9 Vasemmalla pyörätie, raja kulkee auratun alueen reunassa.
#10 -
#11 -
#12 -
#13 -
#14 Vasemmalla pyörätie, raja kulkee auratun alueen reunassa. Ja kaukana takavasemmalla raja kulkee latukoneen ajaman alueen reunassa.
#15 Vasemmalla raja kulkee latukoneen ajaman alueen reunassa. Myös takaouttina on latukoneen ajaman alueen reuna, mutta vain jos ko. nurmikentälle johtava latu on ajettu. Oikealla rinteen alla ei ole outtia.
#16 -
#17 Vasemmalla raja kulkee latukoneen ajaman alueen reunassa.
#18 Vasemmalla pyörätie, raja kulkee auratun alueen reunassa. Takana pulkkamäki, raja kulkee siinä missä metsän näkyvillä oleva kasvillisuus loppuu.

 

Mandoista:

Sponsors

Discraftstore

- Kierros alkaa aina tasan klo 11:00. Muistathan, että:

  • Ilmoittautuminen Metrixissä sulkeutuu automaattisesti tasan klo 10:15 ja ryhmät lähtöväylineen julkaistaan tämän jälkeen viimeistään klo 10:30 mennessä.
  • Muista aina perua ilmoittautumisesi (klo 10:15 mennessä), jos et jostain syystä pääsekään kisoihin - kiitos! Myös "karenssikäytäntö" voimassa - lisätietoja sarjan INFO-sivulta (kohta 7).
  • Pelaajien tulee huolehtia itse siitä, että ovat oikealla lähtöväylällä kierroksen alkaessa klo 11:00. Mikäli pelaajalta väyliä jää pelaamatta myöhästymisen vuoksi, niin ko. väyliltä tulokseksi merkitään par + 4.
  • Ryhmät yleensä arvotaan aina eli toiveita ryhmäkavereista ei voi esittää, eikä jälki-ilmoittautumisia klo 10:15 jälkeen oteta vastaan.
  • Lämmittely suositellaan tehtäväksi lähtöväylällä, mutta luonnollisesti mahdolliset muut pelaajat huomioiden eli viikkokisojen ratavaraus alkaa klo 11:00. Muille pelaajille kannattaa kertoa alkavasta viikkokisasta ja pyytää heitä poistumaan radalta klo 11:00 mennessä ja toivottakaa heidät aina myös tervetulleiksi seuraavan viikon koitokseen!

- Katso kaikki tiedot ja säännöt viikkokisasarjan INFO-sivulta.


KILPAILUN PÄIVYSTÄVÄ TD (puhelimessa äänet päällä kierroksen aikana)

Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com

Share

What would you like to share?