Login

11/19/23 09:00|Villen Meikku → Villen Meikku 1.|FINLAND, Uusimaa, Helsinki


Tervetuloa **Villen Meikku 2023** -kisaan!

Kilpailu on PDGA C-tier -tason kilpailu. Osallistuminen vaatii SFL:n kilpailulisenssin suomalaisilta kilpailijoilta ja PDGA:n jäsenyyden ulkomaisilta pelaajilta.

Pelataan kaksi kierrosta 17-väyläistä muokattua Meilahden kilparataa.

Kolminkertainen kirjanpito, pääkirjaus on Metrix, ja jokainen allekirjoittaa tuloksensa kierroksen jälkeen Metrixissä. Yksi Metrix, yksi PDGA live scoring ja yksi paperilappu. Paperilapun voi halutessaan korvata niin, että 1 Metrix ja kaksi PDGA-scoring.

Mahdolliset tuloskortit palautetaan yhtenä ryhmänä. Epäselvissä tilanteissa pelatkaa useammalla tavalla ja tulkaa kierroksen jälkeen yhtenä ryhmänä selvittämään tilanne TD:n kanssa.

Mikäli keskeytät kisan, tulee siitä ilmoittaa TD:lle.

Mikäli luokkaan tulee kolme kisaajaa tai alle, TD saattaa siirtää kisaajat seuraavaan soveltuvaan luokkaan. 

Aikataulu:
Ilmoittautuminen 8.15–8.30 **valkoisen Stonicin** luona urheilutalon sisäänkäynnin lähellä olevien jumppatelineiden vieressä.
Lyhyt pelaajakokous 8.30
Ensimmäinen kierros 9.00
Tauko noin 1h viimeisestä ryhmästä.

Erittäin lyhyt pelaajakokous ennen toista kierrosta.
Pelaajakokouksen aika ilmoitetaan uutisissa mutta se on 15min ennen toisen kierroksen alkua jumppatelineillä. 
Toinen kierros ALUSTAVASTI noin 12.45. 
Ryhmän ensimmäinen noutaa tuloskortin TD:ltä kahviosta.

Tasatilanteessa voitosta pidetään sudden death -kilpailu alkaen kiinteällä numeroinnilla väylältä 11 ja sen jälkeen 15 ja 16 uudelleen.

Palkinnot:
Amatööriluokissa palkitaan top 3 palkinnoilla.
PRO-luokissa vain rahapalkinnot. Payout 60 % ja palkitaan top 20 %. Rahapalkintoa ei ole mahdollista vaihtaa lahjakorttiin.

Pysäköinti:
Parkkitilaa löytyy niin alaparkista, laita osoitteeksi Oksakoskenpolku, mutta sitä on rajallisesti alueella olevan rakennustyömaan johdosta, niin suosikaa kimppakyytejä. Huomioikaa, että alaparkki on vain 3 tunnin parkki myös viikonloppuosin ja rekisterinumero on ilmoitettava kahvioon tabletille. Rajoittamaton parkkis löytyy heti, kun käännytään Oksakoskenpolulle ja siinä heti oikealla on iso parkkis. 

Julkisilla pääsee mukavasti radan viereen. Radan 2 tiin takana olevan tien varressa voi parkkeerata. Huomioikaa, että allergiasairaalan parkkipaikka on maksullinen.

Kahvila:
Kahvio aukeaa n. 9.00 ja palvelee vain maksavia asiakkaita, ja siellä asioidessa jättäkää laukut ulkopuolelle. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja purtavaa kisatauolla, ellei sitten mieli läheisiin ravintoloihin. Suosittelemme myös omien eväiden ottamista mukaan. Älkää jääkö ostosten jälkeen sisätiloihin suurena ryhmänä.

INFO:
Info-sivulta löytyy kisan perustiedot, UUTISET ovat ajantasaiseen viestimiseen, ja siellä julkaisemme niin radan kuin kierrosten ryhmät ja toisen kierroksen aikataulun.

Narut kiekoissa sallittu, mikäli Meilahdessa on lunta.

Kisamaksu
Rekisteröityessäsi kilpailuun maksa kisaosanottosi heti ilmoittauduttua.
Osanottomaksu: 20 €

Mobilepay:
62062 ja viestikenttään VM  ja osanottajan nimi. Mikäli maksat vain itsesi ei tarvitse kuin VM. 

Maksut tilille:
Team Hippo Ry
Viitenumero: 11235
FI0814783000726526

Kisamaksun palautus noudattaa PDGA:n ohjeistusta.

TERVETULOA!

Kisan TD
Ville
Apu-TD:t Susanna ja Miikka

Share

What would you like to share?