Login
  • Comment: Willimiehen Disc Golf ry:n vuoden 2024 yksilöviikkokilpailut

Saavuthan kilpailuun vain terveenä ja muista turvavälit. Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita sekä antaa vastuuvapauden kisajärjestäjälle mahdollisiin koronatapauksiin liittyen. SFL:n koronainfo https://discgolfmetrix.com/manual/34070_koronainfo.pdf

Kilpailussa on käytössä Metrix ratingiin perustuvat sarjat. Metrix-rating 0 sarjassa ei ole osallistumismaksua, eikä sarjan voittajalle jaeta palkintoa. 0-ratingilla on halutessaan mahdollista osallistua myös yli 900 sarjaan ja maksaa osallistumismaksu normaalisti ja voiton osuessa kohdalle saada palkinto.

Tarkista kilpailun max osallistujamäärä kilpailun tiedoista. Jos osallistujia on enemmän, ilmoittautuminen siirtyy jonoon. Seuraa kilpailun tiedoista tarkasti nousetko jonosta mukaan kilpailuun. Halutessasi voit laittaa myös Metrixin "Ilmoitukset" -valikosta Push-ilmoitukset päälle siitä, jos nouset jonosta kilpailuun. Jos et pääse osallistumaan, peruthan osallistumisesi mahdollisimman hyvissä ajoin.

Pelaajakokous

Pakollinen pelajaakokous 20 min ennen kilpailun alkua! Pelaajakokous alkaa nimenhuudolla jolloin kilpailusta poistetaan ne jotka eivät ole paikalla. Tämän jälkeen maksujen tarkastus eli td tarkistaa kaikilta maksukuitit joten varaathan sen valmiiksi näkyville (puhelin/paperi). Jos kisan aikana tai ennen tulee kysymyksiä niin td:n tavoittaa puhelimitse.

Osallistumismaksu 

Osallistumismaksu on vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneilta 3 € ja muilta 6 €. Maksu Mobilepaylla lyhytnumeroon 21502. Erillisiä maksutunnuksia/kommentteja ei enää tarvita. Useamman kilpailun kausikortteja on mahdollista maksaa tilille tai liikuntaetujen kautta, ota tällöin yhteys sihteeri@wdg.fi . Yksittäisiä kisamaksuja EI SAA maksaa tilille. Käytössä ei ole enää erillistä holaripottia. WDG palkitsee kaikki holarin heittäneet 99e lahjakortilla (max 1 holaripalkinto per pelaaja per kilpailu).

Ryhmätoiveet

- Ainoastaan ensimmäistä kertaa kisoihin tulevat saavat toivoa itsensä jonkun kanssa samaan ryhmään
- Toiveet td:lle WhatsAppiin/teksitviestillä. Ilmoita oma nimi ja kenen kanssa haluat samaan ryhmään
 

Palkinnot

Voittajat palkitaan Powergripin lahjakortilla (15e).  Palkinto lähetetään rekisteröinnin yhteydessä kysyttävään sähköpostiin (tarkista myös roskaposti). Jokaisen sarjassa voittaja palkitaan, jos luokassa on vähintään 3 osallistujaa. Jos osallistujia on alle 3 henkilöä, siirretään heidät ylempään sarjaan automaattisesti (ei koske ylintä sarjaa).

 

Tupakkatuotteet​​​​​​

Tupakkatuotteiden käyttö on sallittu viikkokisojen aikana ainoastaan siirtymillä erillään muista siten, että se ei häiritse muita pelaajia. Siirrythän syrjemmälle tupakoimaan myös ennen ja jälkeen kierroksen. Pelaajakokouksen ja palkintojenjaon aikana tupakkatuotteiden käyttö on kielletty. 

Share

What would you like to share?