Login

PYHÄ-LUOSTO OPEN 2024 

Jo yhdeksän vuotta peräjälkeen on mitelty paremmuudesta Pyhä-Luosto Open frisbeegolfkilpailuissa. Tuttuun tapaan kilpailu käydään Pyhän ja Luoston upeissa tunturimaisemissa, jossa pääset haastamaan itsesi sekä kilpakumppanisi. Kilpailu on kaikille avoin eli et tarvitse osallistuaksesi minkäänlaista lisenssiä eikä sinun tarvitse kuulua mihinkään seuraan. 
 

Tapahtuma: Pyhä-Luosto Open 2024

Ajankohta: 19.-21.7.2024

Kisakeskus: Huttuhippu (Ukonhattu 1, Pyhätunturi)
Pysäköinti: Pyhällä rakennetaan kiivaasti joten pysäköintialueet ovat vähissä. Suosittelemme pysäköintiä Pyhällä väylän numero 5 lähellä olevalle parkkialueelle. Kulku sinne tapahtuu Huttuhipun parkkialueen reunasta, alikulun kautta. 

Perjantaina 19.7 - Flex start kilpailu PARIKILPAILU

Perjantaina pelataan kaikille avoin flex start-kisa Pyhätunturin radalla väliaikalähdöin aina kun neljän kilpailijan pooli on valmiina. Lähdöt klo 14.00-18.00. Aiemminkin voi päästä radalle, kun vain kisajärjestelyt on saatu valmiiksi. Ilmoittautuminen kisakeskuksessa (Huttuhippu). Kisaan voi ilmoittautua myös Metrixin kautta, kun kisa avataan Metrixiin heinäkuun alkupuolella. Osallistumismaksu on 5e / kierros, maksu käteisellä paikanpäällä.  Sarjat metrix ratingin mukaan: alle 890, 890-925 ja yli 925. Kaikissa sarjoissa palkitaan 3 parasta. Tasatilanteissa rahapalkinnot jaetaan.  Payout 100% + mahdolliset yhteistyökumppaneiden tarjoamat palkinnot.

Yleisön pyynnöstä Flex-start-kilpailu on muutettu parikilpailuksi. Joten: Perjantaina pelataan kaikille avoin parikilpailu Pyhätunturin radalla. Lähdöt klo 14.00-18.00. Aiemminkin voi päästä radalle, kun vain kisajärjestelyt on saatu valmiiksi. Ilmoittautuminen kisakeskuksessa (Huttuhippu). Kisaan voi ilmoittautua myös Metrixin kautta, kun kisa avataan Metrixiin heinäkuun alkupuolella. Osallistumismaksu on 10e / kierros / pari, maksu käteisellä paikanpäällä.  Sarjat metrix ratingin mukaan: alle 1800 ja yli 1800. Kaikissa sarjoissa palkitaan 3 parasta. Tasatilanteissa rahapalkinnot jaetaan.  Payout 100% + mahdolliset yhteistyökumppaneiden tarjoamat palkinnot.

 

Yksilökisa – Lauantai 20.7 (kierrokset 1 ja 2)

Lohkossa 1 pelaavat sarjat Ma2, Ma3 ja juniorit. Lohko 1 ensimmäisen kierroksen pelaajapalaveri Pyhätunturilla Ravintola Huttuhipulla (Ukonhattu 1, Pyhätunturi) kello 9.15. Ensimmäinen kierros aloitetaan noin kello 9.45 jonka jälkeen lounas Ravintola Huttuhipussa kello 13.00 alkaen. Luostolla toisen kierroksen pelaajapalaveri kello 15.30 Rinneravintola Knöölin terassilla. 

Lohkossa 2 pelaavat MPO, FPO, MP40 ja MP50. Lohko 2 aloittaa ensimmäisen kierroksen pelaajapalaverin Luostolla rinneravintola Knöölin terassilla kello 9.45. Kierros aloitetaan noin kello 10.00. Kierroksen jälkeen ruokailu Ravintola Huttuhipussa kello 13.45 alkaen. Toisen kierroksen pelaajapalaveri Huttuhipun terassilla kello 16.00. 

Yksilökisa - Sunnuntai 21.07 (Finaalikierros)

Sunnuntaina jatketaan yksilökisaa pelaamalla Pyhällä finaalikierros golflähdöin. Finaalikierroksen aikataulu tarkentuu lähempänä kisaa, mutta arvio on että lähdöt ovat noin 9.00-13.30. Finaalikierroksen ryhmät ja aikataulut julkaistaan mahdollisimman pian 2 kierroksen jälkeen.

Palkintojenjako heti kun tulokset on laskettu ja mahdolliset tasatulokset ratkaistu Sudden Death-menetelmällä. Sarjojen voittaja ratkaistaan Sudden Death-menetelmällä, muut palkintosijat jaetaan.

AIKATAULUT VOIVAT MUUTTUA. MUUTOKSISTA TIEDOTETAAN ENNEN KILPAILUA.

Sarjat

MPO – 28 paikkaa         

FPO – 8 paikkaa                 

MP40 – 24 paikkaa 

MP50 - 12 paikkaa                                   

MA2 (<=925)) – 34 paikkaa

MA3 (<=890) - 26 paikkaa                                                 

Juniorit 16v tai alle / tytöt ja pojat – 12 paikkaa

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa Metrixissä 27.5. kello 18.00.  Ilmoittaudu oikeaan lohkoon. 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on kaikissa luokissa 40€ joka sisältää lounaan Huttuhipussa lauantaina. Ilmoitathan TD:lle mahdollisista erityisruokavalioista.

Maksut tarkistetaan 2.7. Maksamattomat poistetaan kisasta. 

Kisassa on myös vapaaehtoinen holaripotti. Maksu on 5 euroa joka kattaa kaikki kolme kierrosta. Raha jaetaan 100% kaikkien yksilökisassa heitettyjen holarien kesken. Holaripotin maksut (käteinen) kerätään lauantai-aamuna ilmoittautumisien yhteydessä. 

Maksutiedot

Saaja: Pyssykylän Upsi Ry
Tilinumero: FI76 5641 2520 0857 47
Osallistumismaksu: 40€
Viesti kenttään tulee kirjoittaa kilpailijan nimi ja sarja johon osallistuu. 

Maksathan osallistumismaksun vasta sen jälkeen, kun olet saanut kisapaikan. Jonosta kisaan nousseille tulee tieto sähköpostitse. 

Perjantain parikisassa osallistumismaksut paikan päällä käteisellä 10€ / kierros / pari.

Majoitus

https://pyhahippu.fi/majoitukset/

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä

Muut mahdolliset sääntömuutokset ilmoitetaan myöhemmin facebookissa ja metrixissä

Palkinnot

MPO, MP40, MP50 ja Amatööri-sarjoissa palkitaan vähintään top 25% /  FPO-sarjassa palkitaan vähintään top3. Juniorisarjassa palkitaan top 50%. Payout joka sarjassa 70% + Yhteistyökumppaneiden tarjoamat palkinnot. 

Kilpailun johtajana toimii Juho Tepsa.

wasanderi@gmail.com

Sponsors

Pyhä-Luosto matkailuyhdistys
Boliden Kevitsa

Share

What would you like to share?