Login

Yleistietoa

Ainon päivän kisa on perinteinen Oulun frisbeeseuran järjestämä kauden aloitus, jossa naiset ovat pääosassa. Tänä vuonna kisa on osa PDGA:n Womens Global Eventiä, joten naiset eivät tarvitse Suomen frisgeegolfliiton kilpailulisenssiä tai PDGA-jäsenyyttä osallistuakseen. Kisa pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti Hiirosessa. Kisassa pelataan tuttuun tapaan kaksi kierrosta muokattua layoutia.

Tänä vuonna Ainon päivän kisassa on tarjolla kaikki luokat naisille ja useita luokkia miehille, joten löydät varmasti omasi. Ainon päivän kisa pelataan kahdessa lohkossa, ja mukaan mahtuu 144 pelaajaa.

Pro-luokissa palkitaan PDGA:n kaavion mukaan top 25% ja payout on 75%. Juniori- ja amatööriluokissa palkitseminen noudattaa Suomen frisbeegolfliiton ohjeistusta.  Näissä luokissa payout tulee olemaan n. 50% (sis. pystit, mahdolliset pelaajapaketit ja arvonnat), kuitenkin niin, että liiton luokalle asetettua maksimipalkintosummaa ei ylitetä. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa, ensimmäisessä vaiheessa ilmoittautuminen on auki ainoastaan naisille. Ensimmäinen vaihe käynnistyy sunnuntaina 14.4. klo 18.00. Ensimmäinen vaihe on käynnissä sunnuntai 21.4. klo 23.59 asti.

Toisessa vaiheessa ilmoittautuminen vapautuu kaikkiin luokkiin. Toinen vaihe käynnistyy tiistaina 23.4 klo 18.00. Ilmoittautuminen on mahdollista keskiviikkoon 8.5. klo 18.00 asti

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan lohkoittain.

Lohko 1 - PRO-LUOKAT 

Lohko 2 - JUNIORIT & AMATÖÖRILUOKAT

HUOM! Vaikka järjestelmä sallii ilmoittautumisen molempiin lohkoihin eri luokkiin, pelaajan tulee ilmoittautua vain yhteen luokkaan. 


Osallistumismaksu on 30 euroa pro-luokissa ja 20 euroa amatööri- ja junioriluokissa. Molemmat maksut sisältävät 2€ SFL maksun, jota ei lasketa palkintojaumaan. Kaikissa luokissa viitenumero on 1371 ja Oulun frisbeeseuran kisatilin tilinumero on  FI27 5741 4020 0719 78 (OP). Viimeinen maksupäivä on keskiviikkona 8.5., ja osallistumismaksun on oltava seuran tilillä perjantaina 10.5.  klo 16.00 mennessä. Huomioithan mahdollisen pankkiviiveen! 

Kisakeskus

Kisakeskus sijaitsee Hiirosen ykköstiin lähistöllä.

Tuloskirjaus

Kaikki kirjaavat kaikkien ryhmän pelaajien tulokset. Yksi Metrixiin ja loput PDGA live scoreen. Myös paperikirjaus on tarvittaessa käytettävissä. Omat kynät mukaan. Ohjeet PDGA live scoreen toimitetaan myöhemmin.

Rata

Muokattu Hiirosen layout muutamilla normaali väylillä ja joillakin uusilla.

Kartta löytyy oppaasta.


Aikataulu

Lohko 1 – Pro-luokat

7:00-7:20   Ilmoittautuminen kisapaikalla
7:20           Pelaajakokous
7:45          1. kierros

Lohko 2 – Amatööriluokat ja juniorit

10:00-10:20 Ilmoittautuminen kisapaikalla
10:20           Pelaajakokous
10:45          1. kierros

Lohko 1
14:00          2. kierros
n. 17:30      Palkintojenjako (heti kierroksen ja mahd. sudareiden jälkeen)

Lohko 2
17:00          2. kierros
n. 20:30      Palkintojenjako (heti kierroksen ja mahd. sudareiden jälkeen)

Luokkien voitot ratkaistaan sudareilla (Sudden death) alkaen väylästä 1 ja pelataan väylät järjestyksessä niin kauan, että eroa saadaan. Lohko 1 osalta pelaajat aloittavat 1. väylältä "kiilaamalla" kahden lohko 2:n ryhmän väliin ja sudaroivilla pelaajilla on ns. etuajo-oikeus myös muiden väylien tiipaikoilla. 

Tupakointikielto

Ainon päivän kisassa kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 minuutin ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka.

Tupakointikiellossa noudatetaan SFL liiton mukaista käytäntöä. https://frisbeegolfliitto.fi/sfln-kilpailusaannot-ja-kurinpito/#Tupakointisaanto .

Säännöt

Kisassa noudatetaan PDGA:n voimassa olevia sääntöjä. Säännöt ja kilpailuoppaan voit ladata liiiton sivuilta. Tutustuthan myös liiton kilpailusääntöihin ja kurinpitoon.

Lisää tietoa julkaistaan pitkin kevättä! Pysy kuulolla! 

Tervetuloa kisaan! 

Kajsa Wickstöm, kilpailunjohtaja
Heikki Riekki, apulaiskilpailunjohtaja
Tuomas Tolvanen, apulaiskilpailunjohtaja

Share

What would you like to share?