Login
 • Comment: Viikkokisat Huuhalla

Deep in the Forest ry:n kevätsarjan viikkokisat

Deep In The Forest Ryn Viikkokisat (Kevätsarja 2024) on viikkokisojen sarja, jota pelataan ajalla 7.4.2024 - 19.5.2024. joka sunnuntai klo 10. Ratana toimii Huuhanmetsän 16-väyläinen layout. Sarjan loppuvaiheessa kisoja voidaan pitää myös muulla layoutilla.

Osallistumiseen ei vaadita erillistä lisenssiä eikä osallistumismaksua ole. Kaikki voivat tulla rohkeasti mukaan iästä, sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta! Kisat ovat pääasiassa hyvänmielen kisoja ja hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uusia taitoja.


Sarjan luokat

Sarjassa on käytössä metrix-ratingin mukaiset sarjat. Luokka ei muutu sarjan aikana, vaikka rating muuttuisi. Lisäksi naisille on oma sarjansa.


Holaripotti

Sarjassa ei ole erillistä holaripottia vaan jokainen holari palkitaan erillisellä palkinolla. Tähän ei ole osallistumismaksua. JOS HEITÄT HOLARIN, TÄYTÄ ALLA OLEVA KYSELY, JOTTA SAAMME SINUT PALKITTUA.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQcOLaKZz4xmKTAB7Nvt_GvtRTXparl1MF5YhvelFcHFqbnw/viewform


 

Palkinnot

Yksittäisistä viikkokilpailuista ei jaeta palkintoja, vaan sarjapisteitä. Sarjan lopuksi eniten sarjapisteitä saaneet palkitaan lahjakorttipalkinnoin. 

Päihteiden käyttö

Tupakointi ja alkoholin käyttö kisan aikana: Alkoholin tai muiden huumausaineiden käyttö kisan aikana on kielletty. Selkeästi päihtyneenä kisaaminen on kielletty.  Kisassa sovelletaan Suomen frisbeegolfliiton ohjetta tupakointiin (kts https://frisbeegolfliitto.fi/sfln-kilpailusaannot-ja-kurinpito/) siten, että tupakointikielto astuu voimaan 2 min ennen kilpailun aloitusaikaa ja on voimassa aina tuloskortin palautukseen saakka. Kiellon rikkomisesta jaetaan ensimmäisten varoitusten jälkeen pelikieltoa meneillään olevan sarjan ajaksi.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Metrix-järjestelmässä. Rekisteröityminen aukeaa kisaa edeltävänä maanantaina klo 10:00 ja se on auki kisapäivän klo. 8.00 saakka. Rekisteröityminen voidaan peruuttaa ilmoittautumisajan puitteissa.

Jos ilmottautumisajan jälkeen huomaat, ettet pääsekään kisoihinilmoita asiasta td:lleettei kisoissa tulisi liian pieniä ryhmiä. Ilmoittamatta jättämisestä tulee varoitus ja useammasta pelikieltoa.


Kilpailun aloittaminen ja lähtöväylät

Ei paikallaolon varmistusta tai pelaajakokousta, kokoontuminen suoraan lähtöväylälle. 

Ryhmän numerot löytyvät kunkin osakilpailun kisasivun ylälaidassa olevasta "Näytä ryhmä: klikkaa tästä" linkin takaa.

Yleensä lähtöväylä on sama kuin ryhmän numero. Jos Huuhanmetsässä käytävässä kisassa Metrix-järjestelmän "ryhmät" -sivulla ryhmän numeron perässä on sulkeissa numero, esim. 16 (24) niin jälkimmäinen numero kertoo aloitusväylän: ryhmä 16 aloittaa väylältä 24. 

Ryhmätoiveet

Emme toteuta ryhmätoiveita ellei;

 • vanhempi ja alle 14v tai nuorempi juniori halua samaan ryhmään
 • samaan ryhmään halua kaksi alle 14v kaveria, ja joista molemmat tai toinen on ensimmäsiä kertoja viikkokisoissa.

SARJAN PISTEYTYS

Syyssarjan pisteet ja sijoitus määräytyvät osakilpailuiden luokkakohtaisten sijoitusten mukaan saatavien pisteiden perusteella. Yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan kymmenen (10) osakilpailun pisteet. Jos pelaaja on osallistunut useampaan kuin kymmeneen osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä osakilpailusta, joissa hän on saanut eniten pisteitä. Sarjan voittaa se, jonka yhteispistemäärä on sarjan päätyttyä suurin.

Sijoituksesta saatavat pisteet:

 1. 12 pistettä
 2. 10 pistettä
 3. 8 pistettä
 4. 7 pistettä
 5. 6 pistettä
 6. 5 pistettä
 7. 4 pistettä
 8. 3 pistettä
 9. 2 pistettä
 10. 1 pistettä

Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy kilpailussa tasatulokseen, saa kukin näistä pelaajista sen sijoituksen mukaiset pisteet. Sarjassa on 6 kilpailua, joista 4 parasta sijoitusta lasketaan sarjan yhteistulokseen.

Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy sarjan lopuksi tasapisteisiin sijoille 1-3, verrataan pelaajien sijoituksia niissä osakilpailuissa, joista heille lasketaan pisteet yhteispisteisiin. Paremman loppusijoituksen saavuttaa pelaaja, jolla on enemmän osakilpailuvoittoja. Jos ollaan edelleen tasatilanteessa, verrattaan kakkossijoja, sitten kolmossijoja jne. Mikäli pelaajat ovat saavuttaneet täsmälleen samat sijoitukset, sijoitus jaetaan.

Share

What would you like to share?