Login

  Deep in the Forest ry: viikkokisat (Kesäsarja 2024)


  Sarjan ajoitus

  5.6.2024-28.8.2024

  Kisat pelataan keskiviikkoisin klo. 18.00 alkaen vuoroviikoin Puijolla ja Huuhalla.

  Osallistumiseen ei vaadita erillistä lisenssiä eikä osallistumismaksua ole. Kaikki voivat tulla rohkeasti mukaan iästä, sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta! Kisat ovat pääasiassa hyvänmielen kisoja ja hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uusia taitoja.


  Sarjan luokat

  Sarjassa on käytössä metrix-ratingin mukaiset sarjat. Luokka ei muutu sarjan aikana, vaikka rating muuttuisi. Lisäksi naisille on oma sarjansa.


  Holaripotti

  Sarjassa ei ole erillistä holaripottia vaan jokainen holari palkitaan erillisellä palkinolla. Tähän ei ole osallistumismaksua. JOS HEITÄT HOLARIN, TÄYTÄ ALLA OLEVA KYSELY, JOTTA SAAMME SINUT PALKITTUA.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQcOLaKZz4xmKTAB7Nvt_GvtRTXparl1MF5YhvelFcHFqbnw/viewform


  Palkinnot

  Yksittäisistä viikkokilpailuista ei jaeta palkintoja, vaan sarjapisteitä. Sarjan lopuksi eniten sarjapisteitä saaneet palkitaan lahjakorttipalkinnoin. 


  Päihteiden käyttö

  Tupakointi ja alkoholin käyttö kisan aikana: Alkoholin tai muiden huumausaineiden käyttö kisan aikana on kielletty. Selkeästi päihtyneenä kisaaminen on kielletty.  Kisassa sovelletaan Suomen frisbeegolfliiton ohjetta tupakointiin (kts https://frisbeegolfliitto.fi/sfln-kilpailusaannot-ja-kurinpito/) siten, että tupakointikielto astuu voimaan 2 min ennen kilpailun aloitusaikaa ja on voimassa aina tuloskortin palautukseen saakka. Kiellon rikkomisesta jaetaan ensimmäisten varoitusten jälkeen pelikieltoa meneillään olevan sarjan ajaksi.


  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen on auki edellisen viikon torstaista aina kisapäivään klo. 16.30 saakka. Rekisteröitymisen voi peruuttaa ilmoittautumisajan puitteissa. Jos tämän jälkeen joudut perumaan tulosi, ilmoita asiasta TD:lle, jotta vältetään liian pienet ryhmät!


  Kilpailun aloittaminen ja lähtöväylät

  Ei paikallaolon varmistusta tai pelaajakokousta, kokoontuminen suoraan lähtöväylälle. 

  Ryhmän numerot löytyvät kunkin osakilpailun kisasivun ylälaidassa olevasta "Näytä ryhmä: klikkaa tästä" linkin takaa.

  Ryhmätoiveet: 

  Emme pääsääntöisesti toteuta ryhmätoiveita ellei;

  • vanhempi ja alle 14v tai nuorempi juniori halua samaan ryhmään
  • samaan ryhmään halua kaksi alle 14v kaveria, ja joista molemmat tai toinen on ensimmäsiä kertoja viikkokisoissa.

  Huomaathan, että ryhmätoive voi hukkua td:n sähköpostiin, joten toiveen esittäminen ei ole tae sen onnistumisesta.


  Sarjan pisteytys

  Sarjan pisteet ja sijoitus määräytyvät osakilpailuiden luokkakohtaisten sijoitusten mukaan saatavien pisteiden perusteella. Yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan kymmenen (10) osakilpailun pisteet. Jos pelaaja on osallistunut useampaan kuin kymmeneen osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä osakilpailusta, joissa hän on saanut eniten pisteitä. Sarjan voittaa se, jonka yhteispistemäärä on sarjan päätyttyä suurin. 

  Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy kilpailussa tasatulokseen, saa kukin näistä pelaajista sen sijoituksen mukaiset pisteet. Sarjassa on 6 kilpailua, joista 4 parasta sijoitusta lasketaan sarjan yhteistulokseen.

  Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy sarjan lopuksi tasapisteisiin sijoille 1-3, verrataan pelaajien sijoituksia niissä osakilpailuissa, joista heille lasketaan pisteet yhteispisteisiin. Paremman loppusijoituksen saavuttaa pelaaja, jolla on enemmän osakilpailuvoittoja. Jos ollaan edelleen tasatilanteessa, verrattaan kakkossijoja, sitten kolmossijoja jne. Mikäli pelaajat ovat saavuttaneet täsmälleen samat sijoitukset, sijoitus jaetaan.

  Pistetaulukko
  Sijoitus Pisteytys
  1 12
  2 10
  3 8
  4 7
  5 6
  6 5
  7 4
  8 3
  9 2
  10 1

   

  Share

  What would you like to share?