Login

      Free discgolfmetrix.com is used


       User statistics 
       | 
       Show presenter
       | 
      Show pdf 

      Results will be updated every 30 seconds!


      Kisamaksut: Rfg:n jäsenet 2 €/hlö, seuraan kuulumattomat 3 €/hlö, seuran juniori jäsenet 0 € (ikä <= 18).

      Parikisat pelataan itse muodostetuin parein. Kulloinkin pelattavan parikisan pelimuoto ilmoitetaan Metrixissä. Tänä vuonna parikisassa on kaksi luokkaa: avoin ja sekaparit. Sekapareihin voi osallistua myös miehet poikien kanssa, mikäli poika on kuluvana vuonna 12 vuotta täyttävä tai sitä nuorempi. Parikisan voittajaparit palkitaan Prisman lahjakortein edellyttäen, että luokkaan on osallistunut vähintään kaksi paria.

      Pelimuodot:

      Paras heitto, Best Shot (BS)
      Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Pari saa itse valita kummasta heittopaikasta jatkavat ja tämä päätös on ilmoitettava selvästi toiselle parille ennen seuraavaa heittoa. Näin jatketaan kunnes jompikumpi pelaajista saa kiekon koriin.

      Muokattu paras heitto, Max2 Best Shot (Max2 BS)
      Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Pari saa itse valita kummasta heittopaikasta jatkavat ja tämä päätös on ilmoitettava selvästi toiselle parille ennen seuraavaa heittoa. Näin jatketaan kunnes jompikumpi pelaajista saa kiekon koriin. Max2-pelissä saman pelaajan avausheittoa voi käyttää korkeintaan kahdella peräkkäisellä väylällä.

      Vuoroheitto, Alternate Shot (AS)
      Pari ilmoittaa ennen kierroksen alkua, kumpi pelaajista heittää aloitusheiton. Aloitusheiton jälkeen parin pelaajat heittävät vuorotellen, kunnes väylä on pelattu loppuun. Seuraavan väylän aloittaa se pelaaja, joka ei edellisellä väylällä putannut koriin.

      Muokattu vuoroheitto, Modified Alternate Shot
      Aloitusheiton jälkeen parin pelaajat heittävät vuorotellen, kunnes väylä on pelattu loppuun. Toinen pelaaja avaa kaikki parilliset väylät ja toinen parittomat.

      Huonoin heitto, Worst Shot (WS)
      Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Ryhmän toinen pari määrää, kumman heittäjän kiekosta peli jatkuu. Molemmat pelaajat jatkavat samasta paikasta. Näin jatketaan kunnes molemmat heittäjät ovat saaneet kiekon koriin samalta heittopaikalta.

      Vaikea heitto, Tough Shot (TS)
      Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Ryhmän toinen pari määrää, kumman heittäjän kiekosta peli jatkuu. Molemmat pelaajat jatkavat samasta paikasta. Väylä on pelattu loppuun, kun jompikumpi pelaajista saa kiekon koriin.

      Paras tulos, Best Disc (BD)
      Molemmat pelaajat heittävät radalla omaa tulostaan. Jokaisella väylällä parin parempi tulos merkitään tuloskorttiin. Heittovuoro määräytyy normaalien frisbeegolfin sääntöjen mukaisesti.

      Huonoin tulos, Worst Disc (WD)
      Molemmat pelaajat heittävät radalla omaa tulostaan. Jokaisella väylällä parin huonompi tulos merkitään tuloskorttiin. Heittovuoro määräytyy normaalien frisbeegolfin sääntöjen mukaisesti.

      Paras tulos vuoroheitoilla (Best Score from Alternating Lies)
      Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Sen jälkeen jokainen ryhmän pelaaja heittää jatkoheittonsa parinsa avausheitosta ja niin edelleen.

       

      Best Shot, Worst Shot ja Tough Shot -pelimuodoissa pari saa vapaasti valita sisäisen heittojärjestyksensä.

      Best Shot, Tough Shot ja Best Disc -pelimuodoissa parin toinen pelaaja ei saa heittää, mikäli hänen ei ole mahdollista parantaa joukkueensa tulosta. Tämä tarkoittaa, että Best Shot ja Tough Shot -pelimuodoissa parin toinen pelaaja ei saa heittää, mikäli hänen pelipari on jo pelannut väylän loppuun. Vastaavasti Best Disc -pelimuodossa pelaaja ei enää jatka pelaamista, jos hän ei enää voi saada parempaa tulosta kuin hänen peliparinsa. Tämän säännön vastaisesti tehdyt heitot ovat harjoitusheittoja, jotka lisätään joukkueen väyläkohtaiseen tulokseen.

      Share

      What would you like to share?