Login

Tapahtuma järjestetään tällä kertaa kaksipäiväisenä jolloin parit pääsevät pelaamaan kahdessa lohkossa kolme kierrosta kukin.
Pareja otetaan mukaan maksimissaan 80 (160 pelaajaa) kolmessa eri luokassa: avoin, masterit ja juniorit.
Kilpailukeskuksena toimii kylpylähotelli Peurunka ja toiveissa on, että pelaajat pääsevät tapahtuman aikana nauttimaan sen monipuolisista palveluista... Mahdollisuudet mukavaan yhdessäoloon ja rentoutumiseen kierrosten lomassa ovat olemassa, on aika ottaa ilo irti frisbeegolfista!!!


Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan sekä PDGA että SFL kilpailusääntöjä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen aukeaa tässä kisakoneessa 22.3.2018 kello 17:00 ja päättyy 5.4.2018 kello 23:59. Molemmat pelaajat ilmoittautuvat kisakoneeseen ja lisäksi toinen parista lähettää sähköpostitse TD:lle (pauli.pottonen@gmail.com) ilmoittautumisen jossa on pelaajien nimet ja PDGA-numerot sekä parin luokka.
Sähköpostin otsikoksi "Sekaparifrisbeegolf SM 2018"
Ilmoittautuessaan pelaajalla pitää olla toimitsijakoe (
PDGA Certified Official -Test) suoritettuna ja voimassa vähintään 20.5.2018 asti sekä SFL:n kilpailulisenssi maksettuna kilpailun aikana. 29.3. jälkeen ilmoittautessa pitää lisenssin olla voimassa jo ilmoittautumisvaiheessa. Pelaaja vastaa itse pelikelpoisuudestaan tapahtumassa.
Kaikki ilmoittautuvat aluksi jonoon; parit lisätään kilpailuun luokittain parien yhteenlasketun ratingin (Maaliskuun 13. päivän päivitys) mukaisessa järjestyksessä ilmoittautumisen päättyttyä 6.4.

Parit-sivulle lisätään kilpailuun tulevat parit ja tietoja mahdollisesta jonosta viikoittain jo illmoittautumisvaiheen aikana.

 

Kilpailumaksu on avoimessa luokassa ja mastereissa 60€ parilta ja junioreilla 30€ parilta. Älä maksa osallistumismaksua ennen osallistumisoikeuden vahvistusta.
Maksu on oltava suoritettuna Puska Puttaajat Ry:n tilillä FI33 4762 0010 0699 04 viimeistään 30.4. mennessä. Maksun viestiin Sekapari-SM, pelaajien nimet ja luokka.

Payout on kaikissa luokissa 60% PDGA top-25% taulukon mukaan. Luokkiensa kolme (3) parasta saavat pokaalit.
Rahapalkinnon vastaanottaminen ei vaikuta pelaajan PDGA-statukseen.

Aikataulu kilpailuviikonloppuna (alustava):

Perjantaina 18.5. kello 19:00 Pelaajakokous, Peurungan Auditorio

Kilpailukeskuksena toimii Pölkin-talo (Hilarius Hiiren massa), missä e
nnen kierrosta Peurunka tarjoaa osallistujille kisakahvit. Kilpailukeskuksen viereinen parkkipaikka on varattu kilpailijoiden käyttöön.
Lauantaina 19.5.
kello 9:00 1.kierros A-lohko (Masterit ja juniorit)
11:00 1.kierros B-lohko (Avoin)
13:00 2.kierros A-lohko
16:00 2.kerros B-lohko

Sunnuntaina 20.5.
kello 10:00 3.kierros A-lohko
13:00 3.kierros B-lohko

Palkintojenjaot kunkin luokan tulosten varmistuttua.

Pelimuodot Alternate shot, Best shot ja Tough shot. Kilpailu alkaa alternate kierroksella. Toinen ja kolmas kierros ovat jaetut sekä bestille että toughille. Kierroksella 2 best shot väylät ovat 4-14 ja 3. kierroksella 14-3, loput väylät tough shot.
Rata päivitetty 27.4.2018.

Mahdolliset ratkaisupelit pelataan Alternate Shot -pelimuotoa käyttäen alkaen väylältä #1.

Tapahtuma löytyy Facebookista

Tupakointi, sähkötupakointi ja muiden tupakkatuotteiden käyttö kilpailun aikana on kiellettyä pelaajakokousten aikana ja kahden minuutin merkistä tuloskortin palauttamiseen.

Tervetuloa!

TD Pauli Pottonen, apu-TD:t Jari Pajari, Anita Määränen

Share

What would you like to share?