Login

Tali ViikkisChamp Invitational 2018

Suomen perinteisin PDGA-kutsukilpailu on täällä taas! Kilpailu käydään Talissa Helsingissä 13.10. Tarkempi aikataulu alempana. ViikkisChamp on PDGA:n C-tierin erilliskilpailu, ja sen järjestää Suomen Frisbeegolfliiton ja PDGA:n luvalla Talin Tallaajat ry. Kilpailunjohtajana Lauri Liuhto (ll-viikkischamp@liuhto.fi, 040-7009603).

Osallistumisoikeus

Kisa on kutsukilpailu, johon kutsun saavat henkilöt, jotka ovat pelanneet Talin virallisissa viikkokisoissa parin tai sen alle (eli 58 tai vähemmän). Naispelaajia kutsutaan viisi parhaan viikkokisakierroksen heittänyttä. Lista kutsun saaneista löytyy Tallaajafoorumilta. Viimeiset viikkokisat Talissa pidetään 13.9.2018. Kilpailuun osallistumiseksi pelaajalla tulee olla Frisbeegolfliiton kilpailulisenssi (ja siten pdga-jäsenyys).

Kilpailun kulku

Kisa on kaksikierroksinen ja mikäli voittaja ei ratkea niiden aikana, pelataan ykkössijalla tasatilanteessa olevien kesken lisää Talia sudden death -menetelmällä aloittaen väylältä #1 ja jatketaan niin pitkään, että ero syntyy.
 

Ilmoittautuminen

Kilpailuun otetaan maksimissaan 72 pelaajaa. Jokainen pelaaja joutuu ilmoittautuessaan ensin jonoon, josta TD käy nostamassa mukaan kilpailuun mikäli pelaaja on kutsuttu. Ilmoittautuminen on alkanut, ja päättyy 11.10. klo 19.00. Mikäli kilpailu tulee täyteen, ratkaisee kilpailuun pääsyn ilmoittautumisjärjestys.

Foreign players

This is an invitational event to which players are invited if they have played par (58) or under in weekly competitions at Tali disc golf park during this year. This is a PDGA C-tier event, so you need PDGA membership to attend. If you have any questions, please do not hesitate to ask from TD (ll-viikkischamp@liuhto.fi).
 

Palkinnot

Palkintojakaumana PDGA TOP-25% sillä erotuksella että FPO-luokassa voittaja vie kaiken (max 5 pelaajaa). Payout-prosentti on noin 80 % osallistumismaksuista, tarkoitus on siis kattaa kulut ja maksaa kaikki muu takaisin. Mikäli amatööripelaaja haluaa säilyttää AM-statuksen, voi hän kieltäytyä palkinnosta. Kilpailun palkintoja ei ole mahdollista vaihtaa lahjakorteiksi.

Rata

Pelataan kaksi kierrosta normaalia Talia [ratakartta]:

- Kaikki tikutetut OB-alueet voimassa
- Kaikki asvalttitiet (ja niiden toinen puoli) OB
- Väylällä 2 tripla-mando; väärinpelattu mando -> DZ ja yksi rangaistusheitto tulokseen

PDGA:lla hyväksytetyt erityissäännöt:

#11: Mikäli avausheitto päätyy OB:lle, jatko drop zonelta
#17: Saarelle lähestyessä kiekon jäätävä saareen, muuten jatkoheitto rangaistuksen kera ylityskohdasta "mantereen" puolelta

Kilpailumaksut

Kilpailumaksu 20€ maksetaan Talin Tallaajien verkkokaupassa. Älä maksa kilpailumaksua mikäli sinua ei ole nostettu kilpailuun. Kun olet ilmoittautunut kilpailuun, ja sinut on nostettu kisaan on sinulla viikko aikaa maksaa kisamaksu. Kisamaksuja tarkistetaan muutaman kerran ilmoittautumisaikana, ja pian ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkistamisen yhteydessä yli viikon maksamattomana olleet kilpailijat poistetaan kisasta. 

Kilpailun säännöt

  • Kilpailun osallistumisoikeus on rajoitettu Talin viikkokisoissa kesäkaudella 2018 hyvinpelanneisiin (MPO: viikkokisatulos 58 tai alle, FPO: top-5 viikkokisakierros naisissa).
  • Tuloskirjaus paperilla JA mahdollisuuksien mukaan suoraan metrixiin
  • Tupakointi on kielletty pelaajakokouksen aikana ja kahden minuutin merkistä tuloskortin palautukseen. Tästä poikkeuksena pidemmät siirtymät tai jonotustilanteet, jolloin voi muita häiritsemättä ja roskaamatta tupakoida.

Aikataulu

Kilpailupäivä(t)

13.10.2018

Kierros 1 - alkaa

Yhteislähtö, 09:30

Kierros 1 - pelaajakokous

09:00

(Tauko)

Vähintään tunti

Kierros 2 - alkaa

Yhteislähtö, 13:30

Kierros 2 - pelaajakokous

13:00

Yhteystiedot

Kilpailunjohtaja Lauri Liuhto
TDn puhelinnumero +358 40 700 9603
TDn email

ll-viikkischamp@liuhto.fi

Apulaiskilpailunjohtaja  
Apu-TDn puhelin  
Apu-TDn email  

 

Oheiskilpailut

Muun kilpailun ohessa kisaillaan ensimmäisellä kierroksella CTP-kisassa (väylä ilmoitetaan myöhemmin). Toinen oheiskilpailu on "Paras parantaja". Parhaan parantajan palkinto jaetaan pelaajalle, joka onnistuu parantamaan tulostaan eniten kahden kisakierroksen välillä. Pelaaja osallistuu tähän kisaan vain silloin, mikäli ensimmäisen kierroksen kierrostuloksen alustava rating on parempi kuin pelaajan sen hetkinen rating vähennettynä 100 pistettä (Esim. Pelle Pelaaja, rating 990, ensimmäisen kierroksen rating 886 ei osallistu koska 990-100 > 886). Mikäli kaksi tai useampaa pelaajaa parantaa tulostaan yhtä paljon, menee palkinto parhaimman yhteistuloksen heittäneelle. Mikäli vielä ollaan tasan, ratkaistaan palkittava arvalla.

Palkinnot oheiskisoihin tarjoaa Powergrip Helsinki.

 

Ohjeita yleisölle

Talissa kisaa pystyy seuraamaan monessa paikassa turvallisesti ja kilpailijoita häiritsemättä. Hyviä katselupaikkoja ovat mm. väylien 11 ja 18 välinen hiekkatie, sekä väylän 17 viereinen hiekkatie. Huomioikaa että osa hiekkateistä on ravihevosten treenireittejä, älkää häiritkö hevosurheilijoita! Mikäli haluatte seurata jotain tiettyä pelaajaryhmää huomioikaa että annatte kaikille pelaajille pelirauhan. Huomioikaa sijoittumisessanne myös, että radalla pelataan useilla toisiaan lähellä olevilla väylillä, joten Fore-huutoja kannattaa kuunnella ja niihin reagoida oikein.

Pysäköinti ja saapuminen radalle

Talissa on rajallisesti parkkitilaa, suosikaa kimppakyytejä tai julkista liikennettä. Huomioikaa että Takkatien varsi lähellä Frisbeegolfrataa ei ole sallittua pysäköintialuetta. Mahdollisista lappuliisan terveisistä kukin vastaa itse.

Juna tuo kohtuullisen lähelle; Mäkkylän asemalta Taliin on noin kilometrin kävely.

Share

What would you like to share?