Login
  • Comment: Juankosken frisbeegolfradalla järjestettävä neljäosainen Talvicup-sarja. Ei lisenssivaatimuksia.

    Free discgolfmetrix.com is used


     User statistics 
     | 
     Show presenter
     | 
    Show pdf 

    Results will be updated every 30 seconds!


    Kilpailupäivämäärät:

    TALVICUPIN KOKONAISPISTEET

    Ilmoittautuminen: DiscGolfMetrixissä. Jokaiseen kilpailuun ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautuminen sulkeutuu kilpailua edeltävänä iltana klo 20.00.

    Osallistumismaksu: 10€/kilpailu. Maksetaan käteisellä paikan päällä.

    Sarjat: Avoin (MPO), naiset (FPO), Juniorit-18 (MJ18), Masterit-40 (MP40), Masterit-50 (MP50), Masterit-60 (MP60) 

    Payout: 50% osakilpailun parhaille, 30% cupin kokonaispottiin ja 20% Juankosken frisbeegolfradan kentänhoitoon.

    Vuorelan Veikot ilmoittaa pelaajien kilpailupalkinnot vuodelta 2019 Tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta. Palkintojen vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, missä tapauksessa palkinto jää järjestävälle seuralle. Tietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.

    Lue lisää uudesta Tulorekisteristä:

    https://www.vero.fi/tulorekisteri/tietoa-meist%C3%A4/tietoa-tulorekisterist%C3%A4/esitysjakoulutusmateriaalit/urheiluseuroille/

    Kilpailusäännöt: Kilpailuissa käytetään normaaleja PDGA:n sääntöjä. Lumen vuoksi naruviritelmät ovat sallittuja, jopa toivottuja pelin nopeutumiseksi ja kadonneiden kiekkojen välttämiseksi. Jos kuitenkin kiekko häviää, jatketaan peliä edelliseltä heittopaikalta. Jos kiekko päätyy OB-alueelle, niin peliä jatketaan siitä missä kiekko kävi viimeksi pelialueella.

    Kilpailuun osallistumiseen ei vaadita Suomen Frisbeegolfliiton lisenssiä eikä jäsenyyttä.

    CUP-Pisteytys: Cupin pisteytys on yksinkertainen. Voittaja saa aina 20pt, josta seuraava kaksi vähemmän jne. Tasatuloksen sattuessa saavat kaikki pelaajat sijalle osoitetun pistemäärän. Esim. neljännen sijan jakaa kaksi pelaajaa, he saavat 14pt, kuudes saa 10pt jne. Cupin neljästä kilpailusta kolme parasta kilpailua otetaan pisteisiin mukaan. HUOM! Voitosta saatavia pisteitä ei voi jakaa. Voittaja ratkaistaan joko CTP-kilpailulla tai sudarilla.

    HUOM! Pakottavien esteiden vuoksi kilpailun järjestäjä varaa oikeuden muuttaa kilpailupäivämääriä viimeistään kuukautta ennen kisaa.

    Share

    What would you like to share?