Login

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut 2019 Äänekoskella! Kilpailun järjestävät ÄFKY RY yhteistyössä Puskaputtaajien kanssa.

Ilmoittatumismenettely

Kaikki pelaajat ilmoittautuvat Metrixissä lisenssin- ja ratingintarkistusta varten. Joukkueiden kapteenit ilmoittavat kokoonpanot TD:lle. Kisaan mukaan päässeet ilmoitetaan täällä.

Joukkueiden ilmoittautumiset lähetetään: JoukkueSM2019@gmail.com

Ilmoita pelaajien nimet, kapteeni sekä sarja johon joukkue osallistuu.

Mikäli ennakkoon ilmoitettuja kokoonpanoja muutetaan, koko joukkue joutuu uudelleen hakemaan paikkaa kisaan. Esim. jos kisapaikka saatu 1. vaiheen mukaan, mutta pelaajia muutetaan ja pelaajien yhteenlaskettu rating tippuu alle 1. vaiheen alimman, joukkue joutuu hakemaan uutta paikkaa. Mikäli 3. vaihe on jo päättynyt, joukkue joutuu jonoon.

HUOM! Kaikilla pelaajilla tulee olla sääntökoe suoritettuna jo ilmoittautuessa ja joukkueen jäsenien pitää edustaa samaa SFL-jäsenseuraa.

Vaiheet

  • 1. vaihe: jokaisella jäsenseuralla on oikeus ilmoittaa yksi joukkue per sarja (15.6.-20.6., maksujen tulee näkyä tilillä 26.6. mennessä)
  • 2. vaihe: jäsenseura voi ilmoittaa toisen joukkueen per sarja (27.6. - 1.7., maksujen tulee näkyä 5.7. mennessä)
  • 3. vaihe: jäsenseura voi ilmoittaa useampia joukkueita per sarja (6.7.-8.7., maksujen tulee näkyä 12.7. mennessä)

Ilmoittautumisvaiheen päätyttyä Metrixissä julkaistaan mukaan mahtuneet joukkueet, jonka jälkeen maksun tulee olla eräpäivään mennessä tilillä. Eräpäivään mennessä maksamatta jättäneet joukkueet poistetaan kilpailusta. Osallistumismaksu 100€/per joukkue ja maksetaan Äfky ry:n tilille FI74 5543 0120 1087 28. Viestiin minkä seuran joukkue ja sarja.

Joukkueet järjestetään pelaajien kokonaisratingin mukaan paremmuusjärjestykseen. Käytettävä rating on 11.6 julkaistavan ratingpäivityksen mukainen. Mikäli pelaajalla ei ole ratingia, hänen ratingikseen lasketaan 0.

Luokat pelaavat eri lohkoissa. Kumpaankin lohkoon on varattu 18 paikkaa, eli:

  • Avoimeen otetaan 18 parasta joukkuetta vaiheittain, ratingjärjestyksessä
  • Sekajoukkueisiin otetaan 18 parasta joukkuetta vaiheittain, ratingjärjestyksessä

Kilpailuun otetaan yhteensä 36 joukkuetta eli 144 pelaajaa. 4 pelaajaa per joukkue.

Sekajoukkueessa täytyy olla ainakin yksi nainen ja yksi ikäluokkapelaaja (MJ18 tai MP40 kelpoinen). Huom. Pro-statuksella pelaava juniori-ikäinen ei voi olla sekajoukkueen ikäluokkapelaaja!

Sponsors

Share

What would you like to share?