Login
  • Comment: Itä-Suomen AM-tourin osakilpailut pelataan kaudella 2019 Savonlinnassa, Outokummussa, Kuopiossa ja Pieksämäellä!


Itä-Suomen AM-tourin osakilpailut pelataan kaudella 2019 Savonlinnassa, Outokummussa, Kuopiossa ja Pieksämäellä! Tervetuloa kisoihin!

Tälle kiertueen pääsivulle on koottu touria koskevat yleisinfot ja sääntöasiat - tarkemmat kilpailukohtaiset infot löytyvät osakilpailujen Metrix-sivuilta.


1.) OSAKILPAILUT

1/4 - Savonlinna: La 20.7.2019 @ Harjumajan frisbeegolfrata - Metrix-sivu >> 

2/4 - Outokumpu: La 7.9.2019 @ Vanhan Kaivoksen frisbeegolfrata - Metrix-sivu >> 

3/4 - Kuopio: La 21.9.2019 @ Atrain Disc Golf - Metrix-sivu >>

4/4 - Pieksämäki: La 28.9.2019 @ DiscGolf Sähköpari Partaharju - Metrix-sivu >>


2.) KIERTUEELLA PELATTAVAT KILPAILULUOKAT

Kiertueen jokaisessa osakilpailussa pelataan seuraavissa yhdeksässä kilpailuluokassa ja kukin luokka järjestetään, jos siihen on ilmoittautunut yksikin pelaaja:

  • Advanced Amateur (MA1) (amatöörit: kaikki ratingit | Pro-pelaajilla: rating < 970)
  • Advanced Women (FA1) (amatöörit: kaikki ratingit | Pro-pelaajilla: rating < 875)
  • Recreational Amateur (MA3) (am/pro: rating < 900)
  • Recreational Women (FA3) (am/pro: rating < 775)
  • Juniorit 18 ja nuoremmat (MJ18) (amatöörit: kaikki ratingit | "pros playing am" ei sallittu)
  • Tytöt 18 ja nuoremmat (FJ18) (amatöörit: kaikki ratingit | "pros playing am" ei sallittu)
  • Advanced Master (MA40) (amatöörit: kaikki ratingit | Pro-pelaajilla: rating < 935)
  • Advanced Master Women (FA40) (amatöörit: kaikki ratingit | Pro-pelaajilla: rating < 825)
  • Advanced Master (MA50) (amatöörit: kaikki ratingit | Pro-pelaajilla: rating < 900)

- Pro-pelaaja amatööriluokassa (pros playing am) on sallittu kaikissa osakilpailuissa, ei kuitenkaan junioriluokissa (kts. myös pro-pelaajien erilliset rating -ehdot edellisestä listasta tai PDGA:n sivuilta).


3.) OSAKILPAILUJEN ILMOITTAUTUMISET, OSALLISTUMISMAKSUT JA PALKINNOT

Ilmoittautuminen

i.) Kuhunkin osakilpailuun ilmoittaudutaan erikseen ja kunkin osakilpailun ilmoittautuminen aukeaa noin 4-5 viikkoa ennen kilpailua - tarkasta kaikki tärkeät päivämäärät ja muut ohjeet aina ko. osakilpailun sivulta.

ii.) Erillisiä luokkakohtaisia pelaajakiintiöitä ei ole käytössä, joten osakilpailuiden kilpailupaikat täytetään (ja mahdolliset jonosta nousut tapahtuvat) ilmoittautumisjärjestyksessä luokasta riippumatta. Oman harkintansa mukaan osakilpailun TD:t voivat myös varata kilpailuun 4-6 "Villi kortti" -paikkaa.

iii.) Ilmoittautuminen loppuu ja osallistumismaksut tarkastetaan noin kaksi viikkoa ennen kilpailua, jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan, mikäli jonoa on. Tarvittaessa avataan myös lyhyt jälki-ilmoittautumisvaihe, josta tiedotetaan erikseen kilpailukohtaisesti.

Osallistumismaksu

iv.) Osallistumismaksu kaikissa osakilpailuissa kaikissa kilpailuluokissa on 15 Eur - noudatathan tarkasti kilpailujärjestäjän maksuohjeita - kiitos!

Osakilpailuiden palkinnot

v.) Kunkin osakilpailun osallistumismaksuista 60 % käytetään osakilpailupalkintoihin (lahjakortit 48 % ja muistopalkinnot 12 %) ja 40 % jää järjestävälle seuralle.

vi.) Osakilpailupalkinnot ovat lahjakortteja kilpailujärjestäjän valitsemaan liikkeeseen ja ne jaetaan seuraavan SFL:n hyväksymän taulukon mukaisesti: Ita-Suomen-AM-tour-2019-osakilpailuiden-lahjakorttipalkinnot.pdf

vii.) Kaikissa luokissa top-3:lle muistopalkintoina mitalit.

viii.) Palkintojen verotus: Osakilpailun järjestänyt seura ilmoittaa pelaajien kilpailupalkinnot vuodelta 2019 Tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta. Palkintojen vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostise. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


4.) KIERTUEEN RUNKOSÄÄNNÖT JA KIERTUEPALKINNOT

- Säännöt: Itä-Suomen AM-tourilla noudatetaan SFL:n julkaisemia runkosääntöjä (kts. mm. §4 Pisteiden lasku & §5 Yhteispisteet).

- Kiertuepalkinnot: Kaikissa luokissa kiertueen top-3:lle muistopalkintoina pokaalit. Kiertueen loppupalkinnoille päästäkseen pelaajan tulee kilpailla vähintään kaksi kiertueen osakilpailua loppuun asti.

- Huom! Muistathan myös, että kaikissa osakilpailuissa: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.


5.) YHTEYSTIEDOT

Osakilpailut

Kts. TD-tiedot osakilpailuiden Metrix-sivuilta.

Kiertuevastaava

Antti Ylönen / #58921 / Itä-Suomen aluevastaava / Joen Liitokiekko ry

andy.ylonen@gmail.com / p. 050 307 58 71

Tiedottaja & varakiertuevastaava

Juuso Nenonen / #81471 / Itä-Suomen aluevastaava / Deep In The Forest ry & Joen Liitokiekko ry

juuso.nenonen@saunalahti.fi / p. 045 277 24 49

https://www.facebook.com/frisbeegolfitasuomi/

Sponsors

Share

What would you like to share?