Login

04/30/22 09:00|Epilä Frisbeegolfpuisto → Kisarata (18-väylää A,B ja C)|FINLAND, Länsi- ja Sisä-Suomi, Pirkanmaa, Tampere


Kisarata

04/29/22

Viikonlopun rata pohjaa Epilän tavalliseen 15 väyläiseen rataan. Rataan on lisätty väylät A, B ja C. Väylä A pelataan väylän 9 jälkeen ja on metrixissä merkittynä A väylänä. Väylä B pelataan väylä 11 jälkeen. Tämä löytyy siis metrixissä B väylänä. C väylä pelataan väylän 12 jälkeen. Ja sekin on merkitty C väylänä Metrix ohjelmistoon.

Radan OB-alueet ovat väylien normaalit OB-alueet. Väylällä 3 on on ob alue myös väylä C. Väylillä A, B ja C on OB-alueet merkattuina seuraavasti:  A väylän korin läheisyydessä oleva kävelytie on merkattu tikuin OB-alueeksi. B väylällä rivitalon edusta on merkattu tikuin OB-alueeksi ja C väylän tikutuksen näkeekin hienoti heittoalustalta. Vaakkolampi kokonaisuudessaan on ob aluetta.

Radalla mandot ovat normaali Epilän radan mandot ja ovat merkattuja. Väylällä 4, 11, 14 ja 15 on mandot. Lisäksi kyseisillä väylillä on myös drop zone heitto paikka väärin pelatun pakollisen kierron jälkeen.

Share

What would you like to share?