Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: 1/6 osakilpailu liiga josta 4 parasta kierrosta lasketaan kokonaiskilpailuun. Kisamaksu 4€ + 1€vapaaehtoinen ctp-maksu.

Kirjaaminen metrix+PDGA live

06/03/24

KIRJAAMINEN

● Kilpailussa käytetään moninkertaista tuloskirjanpitoa, jossa ryhmän jokaisen pelaajan tulee kirjata kaikkien samassa ryhmässä pelaavien tulokset jokaisen väylän jälkeen.

● Yksi ryhmän pelaajista kirjaa Metrixiin ja muut PDGA Digital Scorecardiin PÄÄSYKOODI: 1100 

● Mikäli pelaajalla ei ole mahdollisuutta kirjata tuloksia digitaaliselle alustalle, pelaajan tulee hakea paperikortti kisakeskuksesta.

● Kierroksen jälkeen ryhmän tulee verrata ja varmistaa, että ryhmän pelaajien tuloskortit ovat yhtenevät.

● Jokainen pelaaja on vastuussa omasta rivistään omassa tuloskortissaan.

● Mikäli pelaaja ei palauta (sähköistä) tuloskorttiaan 30 minuutin kuluessa siitä, kun hänen ryhmänsä on päättänyt kierroksen, pelaajalle merkitään kaksi rangaistusheittoa (PDGA:n säännöt 808 F).

● HUOM! Näin palautat sähköisen tuloskorttisi ○ Mikäli kirjasit Metrixiin, allekirjoita tuloksesi kierroksen jälkeen = palautettu tuloskortti.

○ Mikäli kirjasit PDGA Digital Scorecardiin, vahvista ryhmän tulokset kierroksen jälkeen ja palauta oma tuloskorttisi.

● Kun ryhmä on tarkistanut tulokset, jokainen pelaaja allekirjoittaa oman tulosrivinsä Metrixissä (=virallinen allekirjoitus). Tämä toiminto lukitsee tulosrivin niin, ettei pelaaja itse tai kukaan muukaan pääse sitä muokkaamaan.

Ohjeet PDGA-liven pitämiseen:

1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa  pdga.com/score  salasanalla 1100.

2. Valitse kirjaajaksi itsesi joko nimellä tai PDGA-numerolla.

3. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.

4. Valitse lähtöväylä (Starting hole), lisää ryhmäsi pelaajat (Add-painike) ja aloita kierros (Begin play-painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (Remove-painike) tai vaihtaa järjestystä (Order-painike).

5. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset joka väylän jälkeen.

6. Kaikkien tulosten syötön jälkeen verratkaa tuloksia Metrixin tuloksiin ja lopuksi lähettäkää valmiit tuloskortit (Submit Scorecard-painike).  

Tuloksia voi syöttää myös puhelimeen ladattavalla PDGA Live-sovelluksella (suositellaan).

Sovelluksesta löytyy suomenkielinen valikko ja sääntökirja. Jokaisen kilpailijan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä kierroksen päätteeksi ja tulosrivin tarkastamisen jälkeen. Ryhmä vertaa PDGA-liven tuloksia Metrixiin kirjattuihin tuloksiin.

HUOM! Metrixin allekirjoitus on virallinen tuloskirjaus/allekirjoitus.

Mikäli kilpailijalla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa tulostaan itse, tulee hänen pyytää TD:tä kuittaamaan tuloksensa. Tuloksen allekirjoittaminen tulkitaan tuloskortin palauttamiseksi. Allekirjoittamaton tulosrivi = palauttamaton tuloskortti. Mikäli pelaaja ei halua/pysty käyttämään PDGA-liveä, tulee hänen täyttää paperinen tuloskortti ja palauttaa se kilpailukeskukseen kierroksen jälkeen. Tuloskortteja saatavissa kisakeskuksesta.

 

Share

What would you like to share?