Login

SFL licenses

Osalla käyttäjistä on ollut ongelmia SFL lisenssin tarkistuksen kanssa. Mikäli sinulla ei SuomiSportista ostettu lisenssi näy oikein Metrixissä, tarkista, että kaikki lisenssin tarkistamiseen tarvittavat tiedot löytyvät sekä Metrixin pelaajaprofiilista että SuomiSport systeemistä.

  1. Metrixin pelaajaprofiilissa pitää olla:
    1. Syntymävuosi
    2. PDGA numero
    3. SuomiSport ID
  2. Ja SuomiSportissa pitää lisenssin ostamisen jälkeen löytyä
    1. PDGA numero

Huom! PDGA numeron voi SuomiSporttiin toistaiseksi lisätä vain selaimella, ei mobiilisovelluksella ja selaimellakin "työpöytä" näkymästä eli ei välttämättä näy puhelimen selaimessa)

Tämän jälkeen lisenssin tarkistuksen pitäisi toimia ja Metrix pelaajaprofiilin näyttää suunnilleen tältä:

Viimeisimmät ohjeet ja tilannetiedot SuomiSporttiin liittyen löydä Suomen frisbeegolfliiton sivuilta:

Lisenssipelaajien seuratiedot Metrixissä

Vuoden 2021 alkupuolelta lähtien, SFL lisenssin tarkistaminen hakee myös pelaajan "lisenssiseuran" ja lisää pelaajan kyseiseen seuraan Metrixissä sekä asettaa kyseisen seuran pelaajan oletusseuraksi, mikäli Metrixiin on kyseiselle seuralle lisätty seuran SuomiSportID. Lisäksi, kun seuralle lisätään SuomiSportID, niin sillä hetkellä haetaan kaikki seuran lisenssipelaajat jäseniksi seuraan myös Metrixissä.

Tämä seuratietojen koskee tällä hetkellä vain lisenssipelaajia. Mikäli haluaisitte, että mukana tulisi kaikki seuran jäsenet (joilla on Metrixissä tunnus ja sen tiedoissa SuomiSportID), niin olkaa yhteydessä SFL:ään.

Back to Instructions