Login

12/06/19 09:00|Sahanmäki DiscGolfPark → NBDG Amateurs talvi|FINLAND, Etelä-Suomi, Uusimaa, Hyvinkää


Tärkeää tietoa kilpailijoille (ja jonossa oleville)

12/02/19

Kilpailu on täynnä

Kilpailuun mahtuu 64 pelaajaa ja enemmänkin nimiä on jo listalla. Eli täyttä on. Mikäli et pääsekään osallistumaan perjantain kilpailuun, niin ilmoitathan siitä sähköpostilla (mike@nbdg.fi) mahdollisimman pian. Älä poista itseäsi kilpailusta, vaan anna TD:n hoitaa poisto, jotta saadaan jonosta nousevalle tieto paikasta perille. Peruutustapauksissa palautamme osallistumismaksun kokonaan, mikäli paikalle ehditään saada pelaaja jonosta ja peruutus on tehty annetun ohjeen mukaan.

Mikäli olet jonossa, niin tarkkaile sähköpostiasi ja Metrixin odotuslistaa (oma sarake rekisteröityminen sivulla). Mikäli paikka kilpailuun tulee, niin varaudu suorittamaan maksu pikaisesti.


Aikataulu

Päivän aikataulu on tiukka. Varaudu omin eväin, sillä tauolla ei todennäköisesti ehdi käymään syömässä. Toista kierrosta ei aloiteta ilmoitettua (klo 12:30) myöhemmin, vaikka ensimmäinen kierros hieman venyisi. Käytännössä kierrosten välisellä tauolla laitetaan ryhmät uusiksi, syödään eväät ja naisväki ehtii piipahtamaan pikaisesti vessassa.

Huomiona jo tässä vaiheessa: Koska rata on täysi, niin odotamme kilpailijoilta sujuvaa peliä. Omaan heittovuoroon on enintään 30 sekuntia aikaa ja hukkuneen kiekon etsimiseen enintään 3 minuuttia aikaa. Hätäillä ei kenenkään tarvitse, mutta sujuva peli auttaa kaikkia ja kilpailu ehditään pelaamaan päivänvalossa loppuun asti.


Kilpailukeskus ja rata

Kilpailukeskus sijaitsee radan parkkipaikalla, ei keskikentän kopilla. Pysäköinti on mahdollista radan omalle parkkipaikalle, sen jatko-osalle Niinistönkadun varressa tai Lentokentän kehätien parkkipaikalle. Älä pysäköi nurmialueille!!

Kilpailussa pelataan 16-väyläinen rata. Pääosin käytössä oleva talvirata, mutta lisäksi pelataan 2 kesäradan väylää ja talviradan 13 sijasta pelataan pidennetty kesä-18. Ratakartan ja väyläkuvaukset löydät täältä: https://discgolfmetrix.com/manual/661_Sahanm%C3%A4ki_opas.pdf

Share

What would you like to share?