Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen PDGA-kilpailu Ristikiven radalla

KILPAILU PERUTTU !!

03/17/20

Moi!

13.4.2020 pelattavaksi suunniteltu NBDG Easy Ristikivi -kilpailu on peruttu.

Lue tämä sähköposti loppuun asti ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti, kiitos. Vastaavan sähköpostin on saanut viime päivinä yli 450 kilpailuihimme ilmoittautunutta, joten emme valitettavasti voi vastata jokaiselle erikseen samoista asioista (ainakaan heti), vaan pyrimme tiedottamaan kaiken tarpeellisen yhteisen tiedotuksen avulla.

---

Suomen frisbeegolfliitto on tehnyt jatkopäätöksen kaikkien liiton alaisten kilpailuiden perumisesta aikavälillä 6.4.-13.4.2020. Lisäksi on annettu suositus myös yhteisen harrastustoiminnan keskeyttämisestä. Päätös on jatkoa aiemmalle Suomen hallituksen päätöksiin liittyviin perumisiin. Lisätietoja liiton päätöksestä löytyy täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/2020/03/16/koronavirus-liiton-paivitetty-ohjeistus-16-3-2020/

Päätös koskee myös tätä kilpailua, johon olet ilmoittautunut. Pyrimme järjestämään perutulle kilpailulle korvaavan tapahtuman heti, kun yleinen tilanne sen sallii. Tiedotamme korvaavista tapahtumista myöhemmin.

---

Palautamme kaikki maksetut osallistumismaksut kokonaisuudessaan.

Ensisijaisesti tarjoamme mahdollisuutta käyttää osallistumismaksu johonkin tulevaan NBDG:n järjestämään tapahtumaan. Tämä hoituu sujuvimmin lahjakortin muodossa. Lahjakorttipalautukset maksetaan riippumatta millä maksutavalla osallistumismaksu on tehty (myös virikemaksuista). 

Mikäli et halua palautusta lahjakorttina, tulee sinun ottaa yhteyttä sähköpostilla mike@nbdg.fi lomakkeen täyttämisen sijasta. Huomioithan, että voimme palauttaa rahana vain niitä osallistumismaksuja, joita ei ole maksettu virike-eduilla tai lahjakortilla verkkokaupan kautta. Rahapalautukset tehdään maksutavan mukaisesti verkkokaupan tai MobilePayn kautta, tilinumeroa ei tule lähettää ellei sitä erikseen kysytä.

Jotta saamme kaikki palautukset eteenpäin järkevästi ja mahdollisimman nopealla aikataululla, niin toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 

Mikäli olet ilmoittautunut kilpailuun JA maksanut osallistumismaksun, toimi näin:
1. Älä poista itseäsi kilpailusta Metrixissä. Metrix on osa meidän maksuseurantaa ja tarvitsemme nimeäsi listalla palautusten seuraamiseen.
2A. Mikäli haluat palautuksen lahjakorttina, käy täyttämässä lomake osoitteessa: https://forms.gle/14TwX1qNZZGgf1by6
2B. Mikäli haluat palautuksen rahana, ota yhteyttä sähköpostilla mike@nbdg.fi
3. Teemme palautuksia muutaman päivän välein kootusti
4. Palautuksen saaneet poistetaan kilpailijalistalta meidän toimesta jossain vaiheessa
Ilmoita tietosi palautusta varten viimeistään 31.3.2020.
 

Mikäli olet ilmoittautunut kilpailuun ja olet maksanut osallistumismaksun, mutta maksuasi EI OLE VAHVISTETTU Metrixiin, toimi näin:
1. Laita sähköpostia mike@nbdg.fi
2. Kerro sähköpostissa minkä kisan maksusta on kyse, koska ja mitä kautta (verkkokauppa, MobilePay, virike) on maksettu
3. Selvitämme maksutilanteen ja saat lisäohjeita sähköpostilla. Tämän kaiken hässäkän keskellä on hyvin mahdollista, että joku maksusuoritus on vilahtanut ohi silmien

 

Mikäli olet ilmoittautunut, mutta ET OLE maksanut osallistumismaksua tai olet ilmoittautunut luokkaan, jossa on ilmainen osallistuminen, toimi näin:
1. Ei toimenpiteitä. Järjestäjä tulee poistamaan maksamattomat kilpailijalistalta.
2. Älä maksa osallistumismaksua enää tässä vaiheessa

 

Mikäli olet jonossa kilpailuun, toimi näin:
1. Ei toimenpiteitä. Poistamme jonossa olevat ensimmäisenä listalta.

---

Pahoittelemme järjestäjänä kaikkea ylimääräistä vaivaa ja pettymystä kilpailun perumisesta. Ei ole kovinkaan positiivinen asia meidänkään toiminnan kannalta.

Tämän asian suhteen on kyseessä kuitenkin paljon suuremmat asiat kuin yksi tai muutama frisbeegolfkilpailu. Toivomme, että ihmiset pysyvät terveinä, tilanne palaa normaaliksi mahdollisimman pian ja pääsemme kaikki palaamaan kilpakentille. Radoillahan voi toki käydä pelaamassa ihan omatoimisestikin.

Mikäli asian suhteen herää kysyttävää, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse mike@nbdg.fi. Huomioithan, että saatamme vastata viiveellä tämän tilanteen aiheuttaman ruuhkan vuoksi.

 

Terveisin,

Mikko Wikman / Natural Born Disc Golfer

Share

What would you like to share?