Login

07/18/20 - 07/19/20|Tahkovuori DiscGolfPark → 18 - Par 59|FINLAND, Pohjois-Savo, Kuopio

  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Vuorelan Veikkojen järjestämä PDGA C-tierin kilpailu Tahkovuori Discgolfparkissa Nilsiässä.

Pelattava kisarata

07/15/20

Kisassa pelataan 3 x 18 väylää Tahkovuori DGP:n kiinteää layouttia seuraavin muutoksin:

Väylä 1: Lisätty drop zone kadonneille kiekoille. Jos avausheitto häviää, voit jatkaa yhdellä rangaistusheitolla drop zonelta. Drop zone merkitty valkoisin kepein ja merkkausmaalilla.

Väylä 5: Lisätty drop zone mandolle. Jos avausheitto menee ohi mandosta, niin jatko yhdellä rangaistusheitolla drop zonelta. Mandolinja merkitty valkoisella kepillä. Drop zone merkattu valkoisin kepein ja merkkausmaalilla. Väylällä myös väyläkello avausmerkin antamiseksi seuraavalle ryhmälle.

Väylä 8: Väylän vasemmalla reunalla oleva suuri risukasa on vapautusaluetta. Jatko ILMAN rangaistusta siitä, mistä kiekko meni vapautusalueelle. Alue merkitty kepityksellä.

Väylä 15: Lisätty drop zone kadonneille kiekoille. Jos avausheitto häviää, voit jatkaa yhdellä rangaistusheitolla drop zonelta. Drop zone merkattu valkoisin kepein ja merkkausmaalilla.

Pelin sujuvoittamiseksi väylä pelataan siten, että seuraava ryhmä avaa siinä vaiheessa, kun edellinen ryhmä on poistumassa korilta. 

Väylä 16: Väylällä pakollinen spottaus kaikilla ryhmillä pelin sujuvoittamiseksi. Ryhmän viimeisenä avaava menee spottaamaan väylän muille pelaajille ja muut vastavuoroisesti spottaavat viimeiselle heittäjälle.

RATAKARTTA JA VÄYLÄTIEDOT: https://frisbeegolfradat.fi/rata/tahkovuori-discgolfpark/

Sponsors

Share

What would you like to share?