Login

06/06/20 11:00|Karjaan Frisbeegolf Park → 18 (2018)|FINLAND, Uusimaa, Raasepori

  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier kahden kierroksen erilliskilpailu normaalilla Landsbron layoutilla.

Karjaa Open pelaajaopas

05/31/20

Tervetuloa Karjaa Open 2020 kilpailuun Lauantaina 06.06.2020

Raaseporin Korilla yhdessä Team Melkein onnistujien kanssa järjestävät PDGA alaisen erilliskilpailun.

Kilpailun TD toimii Miikka Saturi 050-5280797 miikka.saturi@outlook.com

Apu TD toimii Emil Fagerström.

Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta normaalia Karjaan rata layouttia.

Ensimmäinen kierros alkaa kello 11:00 yhteislähdöllä suoraan ilman ilmoittautumista tai pelaajakokousta metrix ilmoitetulta väylältä.

Toinen kierros alkaa kello 15:00 yhteislähdöllä suoraan ilman pelaajakokousta metrix ilmoitetulta väylältä. (mikäli kierroksen lähtö viivästyy niin se on ilmoitettu erikseen omana uutisenaan metrix.

Ennen kierroksen alkua ryhmän ensimmäinen noutaa tuloskortti kopion väylän yksi avauspaikalta TD:ltä. Ensimmäinen kierros 10:30-10:50 välillä ja toinen kierros 14:40-14:50. 

Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailusta etkä ole soittanut TD:lle 0505280797 kysyäkseni asiaa niin TD tavoitettavissa ykkös väylän avauspaikalta 10:30-10:50, mikäli ryhmällä tulee kierroksen aikana tilanne jossa on sääntöjen mukaisesti pelattu kahdella tavalla selvittääkseen jälkeenpäin sääntöjen mukaisen tulkinnan tulee koko ryhmän saapua kierroksen jälkeen asiaa selvittämään ykkös väylän avauspaikalle.

Tuloskortissa on pelattavan radan väylätiedot ja ratakartta.

Ryhmän tulee käydä väylätiedot yhdessä läpi ennen kierroksen alkamista.

Tulokset merkitään metrix koko ryhmän osalta, mikäli metrix ei toimi, yksi pelaajista täyttää tuloskortin joka sitten palautetaan kierroksen päätyttyä ykkösväylälle TD:lle.

Mikäli metrix toimii normaalisti allekirjoittaa jokainen oman tuloksensa kierroksen jälkeen, mikäli et voi sitä tehdä ilmoita asiasta TD:lle tekstiviestinä 0505280797 ja TD allekirjoittaa tuloksesi.

Väyläkuvauksissa on kerrottu mitä erikoista väylillä on, esim vesi joessa on aina OB aluetta, paikallinen pieni esiintymä eli lätäkkö väylällä on väliaikaista vettä.

DZ paikat ovat vain mandoa varten , eli kiekon päätyessä OB alueelle väylällä jolla mandolle on osoitettu DZ Paikka ei DZ Paikka ole valittavissa pelaajan käytetäväksi kiekon päätyessä OB alueelle.

Muistakaa että OB raja on OB puolella eli tulkittaessa kiekon olemista sisäpuolella on siitä jonkun osan oltava osaksi IB alueella ei tikku raja linjalla.

-muistakaa että pelaajat saavat koskea vain omiin pelivälineisiin ja jokaisen on putattava omalla vuorolla, haettava kiekko pois korista ennen kuin väylä on vapaa seuraavalle putata koriin.

Voitosta käydään SD pelit alkaen väylältä 1 jatkuen normaalisti rataa läpäi kunnes ero selviää.

Ensimmäisellä kierroksella on CTP kilpailu väylällä yksi jossa mittamies mittaa tuloksen.

Holari on 0cm ja useamman tullessa pelataan toisen kierroksen jälkeen jatko CTP kilpailu.

Lähimmäksi päässyt voittaa uuden Innova disc catcher korin ja toiseksi lähimmäksi päässyt innova bägin. 

Tervetuloa TD

Miikka Saturi 050-5280797

Share

What would you like to share?