Login

Aikatauluun ja rataan liittyviä huomioita, LUE TÄMÄ!

09/07/20

Pelaajakokous pidetään Vikingsien kopin läheisyydessä (sininen kontti lähellä väylän 1 koria) klo 11.40. Tuotepalkintojen arvonta suoritetaan paikalla olevien kisaajien kesken radan parkkipaikalla kisakierroksen jälkeen, samalla jaossa myös pelaajapakettikiekkoja ensikertalaisille. 

Huomiota radasta:

Aiemmista kisoista poiketen emme tällä kertaa saaneet waiveria väylän 1 pakotetulle dropparille. Väylä 1 pelataan siis normaalein OB-säännöin, eli kiekon päätyessä OB:lle peliä jatketaan rangaistuksen kera siitä missä se on viimeksi ollut väylän puolella. OB-alueita rajaa väylän vasemmalla puolella ja takana tiet ja väylän oikealla puolellaoja. Huomioittehan, että koko väylän oikea puoli on OB.

Toisena muutoksena paikallissääntöihin väylällä 13 pakotettu DZ on käytössä vain jos avausheitto päätyy veteen. Väylää ympäröivät tiet sekä vesi ovat OB, mutta erona ns. normi-Kivikkoon veden oikea puoli on hazard-aluetta. Mikäli avausheitto päätyy veteen, jatkoheitto suoritetaan tätä kisaa varten oranssilla spray-maalilla merkityltä drop zonelta rangaistuksen kera. Jatkoheittojen osalta sovelletaan normaalia OB-sääntöä, mikäli kiekko päätyy veteen. Mikäli avausheitto taas päätyy tiiltä katsottuna ojan oikealle puolelle mutta ei tielle asti, jatketaan peliä kiekon laskeutumiskohdasta rangaistuksen kera. 

Muilta osin pelataan vakio-layoutia, ml. pakotettu DZ väylällä 12, jos avaus päätyy OB:lle - tälle saatu waiver. Yleisenä sääntönä on hyvä muistaa että tiet ja niiden toinen puoli on OB. Lisäksi voimassa on väyläkohtaiset OB-alueet väyläopasteiden JA pelaajakokouksessa kerrottujen tietojen mukaisesti.

Share

What would you like to share?