Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Yksi päivä ja aamusta iltaan, 7 kierrosta Veikkolan metsärataa ja maalissa..

Kilpailun erillis ohjeet!

05/20/20

Kilpailutoiminta päästään aloittamaan erikois ohjeiden mukaisesti.

Käy lukemassa frisbeegolfliiton sivuilta voimassa olevat 20.05 annetut ohjeet.

https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

Pelaajan tulee hyväksyä PDGA Covid-19 vastuuvapaus documentin sisältö osallistuessaan.

-lyhyesti jokainen ymmärtää kilpailevansa omalla vastuullaan ja pitävänsä riittävän 2m etäisyyden muihin koko kilpailun ajan.

SFL ohjeet :lyhyesti tämä tarkoittaa kilpailun osalta seuraavaa:

Jokainen noutaa väylän 3/17 avauspaikan takaa TD:ltä oman seitsemän kierroksen tuloskortin varalle mikäli metrix lakkaa jostain syystä toimimasta, tuloskortissa on pelattavan radan tiedot jotka pitää lukea ennen kilpailun alkamista. Sen jälkeen siirrytään lähtöväylälle muiden ryhmään kuuluvien kanssa. 

Kilpailu alkaa yhteislähdöllä kello 06:00 sunnuntai aamulla ennakkoon metrix julkaistujen ryhmien mukaisesti, nouda oma tuloskortti ja siirry oman ryhmän kanssa suoraan omalle lähtö väylälle. 

Erillistä pelaajakokousta ei ole. Kts kisarata ja ota ajoissa yhteys TD kysymyksiä varten. Radan väylien ohjeet lukevat tuloskortissa ja ne on syytä lukea ennen kierrosten pelaamista koska radalla on normaalista poikkeavia asioita väylillä.

Tulosten kirjaamiseen käytetään metrix tulospalvelua ,jossa on päällä tuloksen allekirjoittaminen. Mennessäsi omalle lähtöväylälle ota TD:ltä paperi tuloskortti varmuudeksi mikäli metrix ei toimi. Jokaisen 18 väylän eli kierroksen jälkeen kierrosten tulokset allekirjoitetaan samalla tarkastaen oma tulos. Seuraava kierros alkaa samalta lähtö väylältä samalla ryhmällä kunnes kuusi kierrosta on pelattu, jonka jälkeen alkaa tauko.

Tauko on noin tunnin mittainen osalle ja osalle lyhyempi. Kuitenkin viimeisen ryhmän tuloksen merkitsemisestä kierroksella kuusi noin 45min päästä alkaa viimeinen kierros suoraan luokittain tulosten mukaisiin ryhmiin jaettuna omalta lähtö väylältä. Seuraa metrix infoa tauolla.

Kilpailun jälkeen tarkasta omat par ja birdey määrät annettuun tuloskorttiin ja ole paikalla mikäli niitä tuli reippaasti lisämuistopalkintoa varten.

TD on tavoitettavissa väylien 3/17 pieneltä aukiolta mustan WW caddymax luota ennen 05:35-05:55 ja ennen finaalikierroksen alkua. Puh 0505280797 , mikäli keskeytät ota yhteys puhelimitse suoraan TD:lle.

Makkaraa tai kahvia emme saa tarjoilla säädöksistä johtuen,joten pelaajapakettiin kuuluvana on peräkärrystä saatavilla kilpailun aikana 3/17 väylien pieneltä takaaukiolta ohittaessa erilaisia yksittäin pakattuja mehuja,vettä yms suklaa ja hedelmiä.

Omia tavaroita voi myös jättää peräkärryn sisälle.

Avain tulee peräkärryn lukkoon olemaan metsän puoleisen takarenkaan päällä.

Lähtökohtaisesti PDGA mukaisesti pelaajan on itse huolehdittava omista vesi ja ruoka tarpeistaan jota varten kesken kierroksen on väylän 18 pelaamisen jälkeen mahdollisuus käydä autoilla tankkaamassa  omia eväitään ja käydä ryhmän kanssa tauolla WC tiloissa Veikkolan nesteellä kun se 09 aikoihin aukeaa, tuossa kohtaa saa myös edellä olevan ryhmä ohittaa mikäli edellä olijat menevät pois radalta käydäkseen autolla/wc tarpeilla.

Pelaamisen aikana jonoutuessa tulee ryhmien pitää selkeää etäisyyttä toisistaan.

Lisäksi PDGA ohjeistuksen mukaan kiekkoa ei saa heittää koriin mikäli korissa on toisen kilpailijan kiekko. Eli yksi puttaa kerrallaan.

Pelaajien tulee pitää huolta käsihygieniasta varmistaen omalla käsidesillä halutessaan riittävän puhtauden sekä pitäen huolta 2m etäisyydestä toiseen pelaajaan koko kierrosten ajan.

Voitosta käydään SD kilpailu ja luokkien muistopalkinnot jaetaan henkilölle  kilpailun tulosten selvitessä..

Birdey King ja par President palkinnot postitetaan voittajille perässä mikäli henkilö on poistunut paikalta.

Tervetuloa kilpailemaan.


Share

What would you like to share?