Login

06/13/20 09:00|Tammela DiscGolfPark → 18 - Par 59|FINLAND, Kanta-Häme, Tammela

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Amatööreille suunnattu 2 kierroksen kisa / Tammela

Kisaa ei ole peruttu, odotamme ohjeita!

05/18/20

Odotamme vielä ohjeistusta liiton suunnalta, mitä tulee ottaa huomioon, mikäli kisa saadaan järjestettyä. Toistaiseksi ajatus on, että saisimme vietyä kisan läpi jollakin tavalla. 

Päivitys 13.5.2020:

Viranomaiset työstävät lajiliitoille ja muille liikunta- ja urheiluelämän toimijoille tällä hetkellä yhteisiä soveltamisohjeita siitä, mitä urheilukilpailuiden järjestäminen erityisjärjestelyin 1.6. alkaen käytännössä tarkoittaa. Viranomaisten ohjeistukset ovat vielä valmistelussa, ja niiden odotetaan valmistuvan mahdollisesti viikolla 21. Liiton ohjeistus tulee pohjautumaan tähän liikunnan ja urheilun yhteiseen viranomaisohjeistukseen sekä PDGA:lta vielä tulossa oleviin linjauksiin.  

SFL:n hallitus työstää viranomaisten linjausten ja PDGA:n ohjeiden pohjalta linjaukset siitä, kuinka kilpailutoiminta voidaan jälleen käynnistää, ja millaisia erityisasioita järjestäjän ja pelaajien on otettava huomioon kilpailuissa. Liiton pyrkimyksenä on aloittaa kilpailutoiminta sellaisena kuin se on viranomaisohjeiden mukaan mahdollista, seuraten kuitenkin samalla tilanteen kehittymistä. Kilpailuiden haku käynnistetään uudelleen siinä vaiheessa, kun kaikki ohjeistukset ovat valmistuneet. 

 

Atte

Share

What would you like to share?