Login

Pelaajatiedote

07/23/20

Pelaajainfo Ainon päivän kisa 2020

Tervetuloa Ainon päivän kisaan 2020. Kilpailun järjestää Oulun frisbeeseura, ja kilpailunjohtajana toimii Kajsa Wickström. Apukilpailunjohtajat ovat Julia Haaraniemi ja Heikki Riekki.

Tänäkin vuonna naiset ovat kisassa pääosassa, ja kisassa on mukana 15 naista. Vaikka Womens Global Event peruttiin, halusimme muistaa naisia – ja he saavat tänäkin vuonna pienen pelaajapaketin. Kiitämme Powergripiä yhteistyöstä tässä asiassa.

Kisakeskus

Kisakeskus sijaitsee jälleen hiihtostadionin Ylämajalla. Kisakeskuksessa kahvipannu on kuuma koko päivän, ja siellä on lisäksi mahdollisuus käydä suihkussa tai saunassa kierrosten välissä, sekä kisan jälkeen. Kisakeskuksella on myös puttikoreja lämmittelyä varten.

Rata

Kisassa pelataan muokattua Virpinemen rataa. Rata noudattaa Ainon päivälle tuttua kaavaa, ja on kiinteää layoutia hieman helpompi. Ratakartta löytyy Metrixistä ja suosittelemme sen tallentamista puhelimeen. Paperisia karttoja löytyy muutamia kisakeskuksesta, jos jokin ryhmä mieluummin haluaa sellaisen matkaan.

Ratatalkoot järjestetään perjantaina klo 12 alkaen. Tavoitteena on saada rata auki klo 14, jolloin se olisi pelattavissa ennen parikisoja.

Kisassa pelataan myös ensimmäisellä kierroksella CTP-kisa, eli ”closest to pin”, jossa lähimmäksi tolppaa heittänyt pelaaja saa palkinnon. CTP-väylät ovat kaikissa naisten luokissa väylä 9, MPO/MP40/MP50-luokissa väylä 17 ja MA2/MA3/MA4-luokissa väylä 18. Holaritkin mitataan.

Pelaajakokous

Kisassa järjestetään normaaliin tapaan pelaajakokous ennen ensimmäistä kierrosta. Lohko 1:n pelaajakokous on klo 7.20 ja lohko 2:n pelaajakokous on klo 10.20. Ennen toista kierrosta ei järjestetä pelaajakokousta, vaan pelaajat käyvät vain ilmoittautumassa TD:lle kisakeskuksella ja siirtyvät sitten omille lähtöväylilleen.

Pelaajat voivat itse tarkistaa ryhmänsä ja lähtöväylänsä Metrixissä. Huomioithan, että ryhmät saattavat muuttua, jos tulee poisjääntejä tai mattimyöhäisiä, joten tarkistathan tilanteen juuri ennen kierroksen alkua?

Tuloskirjanpito

Pyydämme ystävällisesti pelaajia käyttämään digitaalista kirjanpitoa, eli Metrixiä, liiton ohjeistuksen mukaan. Mikäli ryhmä ei halua käyttää Metrixiä, joku pelaajista tulee hakemaan paperisen tuloskortin kisakeskukselta ja huolehtii sen täyttämisestä ja palauttamisesta kierroksen päätteeksi.

Muistakaa, että mikäli täytätte tulokset Metrixiin, ryhmän jokaisen pelaajan on myös allekirjoitettava tuloskortti. Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, ja siitä seuraa rangaistus. Mikäli joku kilpailija ei pysty allekirjoittamaan tulosta Metrixissä, tulee hänen henkilökohtaisesti pyytää TD:tä allekirjoittamaan hänen tuloksensa.

Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä on hyvin helppoa, ja ”nappi” sille ilmestyy, kun avaat Metrixin tulosten syöttämisen jälkeen. Kirjaajalla se näkyy automaattisesti, kun viimeinen tulos on syötetty.

Palkintojenjako

Palkintojenjako järjestetään heti, kun lohko on tullut maaliin ja tulokset on tarkistettu ja allekirjoitettu. Lohko 1 pelaajien (eli MA2-, MA3- ja MA4-luokkien) keskken järjestetään myös arvonta palkintojenjaon yhteydessä.

Mikäli ykkössija päättyy tasatulokseen, voittaja ratkaistaan sudden death-ratkaisupelillä, eli "sudarilla". Pelaajat pelaavat väyliä 1 ja 18, kunnes heidän välilleen saadaan eroa. Muut palkintosijat ratkaistaan CTP:llä.

Tupakointikielto

Ainon päivän kisassa kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 minuutin ilmoituksesta aina tuloskortin allekirjoittamiseen saakka (tai paperisen kortin palauttamiseen saakka).

Ruokailumahdollisuus Ylämajalla

Katukeittiö Mässy tulee Virpiniemeen tarjoilemaan meille ruokaa Ainon päivän aikana. Kiitämme heitä etukäteen yhteistyöstä!

Ruokaa on tarjolla kierrosten jälkeen. Lohko 1 ensimmäinen kierros päättyy n. klo 10.15 ja Lohko 2 päättää ensimmäisen kierroksensa noin klo 13.15.

Vaihtoehtoina on piknik-pita (jossa on pulled porkia) ja vege-pita (kasvispihvillä), ja voit tehdä ruokatilauksen kätevästi suoraan sähköpostilla osoitteeseen katukeittiomassy@gmail.com. Teethän tilauksen viimeistään 23.7. ja kerro, mihin aikaan olet lounastauolla ja haluat syödä.

Maksutapoina käteinen ja Mobile Pay +358400446419, voit maksaa tilauksen myös etukäteen.

Yhteystiedot

Mikäli kisan aikana tulee jotain kysyttävää, otathan yhteyttä kilpailunjohtajaan, kiitos. Kajsan puhelinnumero on 040 5297 911.

Liiton koronaohjeet

Pyydämme kaikkia pelaajia vielä lukemaan SFL:n koronaohjeet, jotka löytyvät alla olevan osoitteen takaa:

https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2020/06/SFL_COVID19_Ohjeet_010720.pdf

Tervetuloa kisaan, lauantaina nähdään!

terveisin,
Kajsa, Julia ja Heikki

Share

What would you like to share?