Login

09/27/20 10:00|Honkakylän frisbeegolfrata → 18 - Par 57|FINLAND, Länsi- ja Sisä-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki


Lataa Koronavilkku-sovellus

09/07/20

Honkakylä Open 2020 tapahtumassa, suosittelemme kaikkia kilpailijoita käyttämään koronavilkku-sovellusta. Näin voimme turvata paremmin muiden ja oman terveyden. Jos saat tai olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta, et voi osallistua Honkakylä Open 2020 kilpailuun.

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Lataa maksuton mobiilisovellus puhelimeesi sovelluskaupasta, (esim. App Store ja Google Play). Sovellus toimii taustalla automaattisesti, häiritsemättä puhelimen käyttöä tai lyhentämättä akun kestoa.

Käyttäjien puhelimet lähettävät toisilleen kohdatessaan satunnaisen tunnuskoodin. Puhelin tallentaa tiedon kohtaamisesta

Jos sinulla todetaan koronavirustauti, saat terveydenhuollosta avauskoodin. Syöttämällä sen sovellukseen varoitat kohtaamiasi ihmisiä nimettömästi mahdollisesta altistumisesta. Jos taas joku kohtaamistasi henkilöistä ilmoittaa sairastumisestaan, saat itse varoituksen mahdollisesta altistumisesta.

https://koronavilkku.fi/#koronavilkku

Share

What would you like to share?