Login
  • Comment: Alt overskudd fra konkurransen går til - LES INFO

VELKOMMEN!

10/22/20

VEKOMMEN til Chill, grill og Sveiva-spill på originaloppsettet i Stovner DiscgolfPark! Det spilles 2 runder v18 hull, hvor gruppene i runde 2 sorteres etter score. Gruppene er klare lørdag morgen, litt etter at oppmøteregistreringa er gjennomført. Det er derfor viktig at du er tidsnok og gir beskjed om du eventuelt ikke kommer - 95070580

VENTELISTE
Det er spillere som står på venteliste, så om du allerede nå vet at du ikke kommer så gi beskjed med en gang! Står du på venteliste og vet at du ikke kommer om du får plass så gi beskjed med en gang!

RIKTIG KLASSE?
Sjekk påmeldinga di og se etter om du har registrert deg i riktig klasse, om ikke så ta kontakt for å bytte. Dette må gjøres før fredag klokka 20:00, etter det er det for seint.

PAUSEMAT
I pausen selger vi nygrilla hamburgere med tilbehør, mineralvann og sjokolade. All betaling skjer med VIPPS, prisliste med VIPPS-nummer blir hengt opp. Det er tillitsbasert betaling så vi regner med at de som kjøper betaler da vi ikke har kapasitet til å sjekke alle betalinger på stedet. (Pizzaovnen er ute av funksjon...)

PREMIER
Det blir premier til alle klassevinnere og en liten sak til alle juniorer som fullfører i juniorklassen.
 

SPLEIS
Vi sparer penger for å kunne investerer i en fantastisk GRILL som skal stå fastmontert ute ved samlingsplassen vår, så vi kan grille ennå diggere mat på turneringene våre, at du kan grille der når du vil og at alle som bor i nærheten eller bruker området kan grille der og bruke stedet som en naturlig møteplass! Halvparten av overskuddet i denne konkurransen går rett i sparekassa til grillen, om du ønsker å støtte litt ekstra så sjekk ut denne spleisen (ingen bidrag er for småJ): https://spleis.no/s/stovnergrillen

 

TIDSSKJEMA
Oppmøteregistrering:   08:30 - 09:00
Grupper klare:              09:05
Spillermøte:                  09:06
Start runde 1:               09:30
Lunsj:                     ca. 12:45
Start runde 2:         ca. 14:00 (starttidspunkt annonseres i pausen)
Premieutdeling:     ca. 17:15

 

VI GLEDER OSS!!


Jon Henry Marthinsen
jon@stovnerfrisbee.no

Share

What would you like to share?