Login

10/25/20 10:00|Tutkatalon frisbeegolfrata → SipuliOpen 2020|FINLAND, Pirkanmaa, Lempäälä


Vastuuvapautus

09/28/20

Vaikka kilpailu ei ole PDGA -sanktioitu, jokainen tapahtumaan osallistuva sitoutuu seuraavaan vastuuvapautussopimukseen:

Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19- pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

Teksti on käännös PDGA:n englanninkielisestä vastuuvapautusta koskevat tekstistä. Alkuperäinen on luettavissa täällä: https://www.pdga.com/event-director-covid-19-acknowledgement (sivun alareunassa).

Share

What would you like to share?