Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA-liigaa keljonkankaalla!

ohjeita

04/27/21

Osallistuminen eri sairaanhoitopiiristä

Toinen Olympiakomitean ja Suomen frisbeegolfliiton ohjeistuksissa voimassa oleva suositus koskee eri sairaanhoitopiirien alueilta tulevien osallistumista. Voimassa oleva suositus kiihtymis- tai leviämisvaiheessa olevia sairaanhoitopiirejä koskien:

Aikuisten harrastustoiminnassa ei matkusteta otteluihin ja kilpailuihin oman alueen (sairaanhoitopiiri) ulkopuolelle. 

Suosituksen piiriin kuuluvat kilpailijat vastaavat perumisesta tai osallistumisesta itse.

 

Poikkeusohjeet

Kilpailun yhteydessä tulee olemaan voimassa erilaisia poikkeustoimia ja ohjeita, joita jokaisen osallistujan tulee noudattaa. Ohjeiden tahallinen laiminlöynti voi johtaa kilpailijan sulkemiseen ulos kilpailusta.

Ohjeet pääpiirtettäin:

  • Osallistuminen on ehdottomasti kiellettyä, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita
  • Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Suosittelemme oman käsidesin ottamista mukaan bagiin
  • Vältä kaikkia lähikontakteja, koske vain omiin pelivälineisiin
  • Pidä jatkuvasti turvaväli muihin, vältä kokoontumisia
  • Yleisö ja caddiet ovat kiellettyjä (pl. alle 13-vuotiaat, joilla pitää olla PDGA-sääntöjen mukaan huoltaja mukana)

PDGA-sanktioituun kilpailuun osallistuvan pitää sitoutua PDGA:n COVID19-vastuuvapautussopimukseen: Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia. Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja PDGA:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan

 


Share

What would you like to share?