Login

05/22/21 - 05/23/21|Ford DiscGolfPark → Siniset koripaikat|FINLAND, Etelä-Suomi, Uusimaa, Tuusula


Pelaajakokous - Rata, Tuloskirjaus, Ongelmatilanteet, Kilpailunjohtajat, Säännöt sekä Koronaohjeistus

05/20/21

Erillistä pelaajakokousta ei järjestetä.
Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät täältä Metrixistä.
Lue alla olevat kohdat huolella läpi.

Rata

Metrixin ylälaidassa on pelaajaopas, jossa on jokainen väylä käyty läpi. Tutustukaa siihen jo etukäteen ja ongelma tilanteissa katsokaa löytyykö vastaus oppaasta suoraan.

Radalla on kaksi paikallissääntöä (PDGA Waiver)
Väylällä 9, jos kiekko menee ensimmäisellä heitolla OB alueelle (Rajattu tikuilla molemminpuolin siltaa) jatketaan peliä DropZonelta. Muissa heitoissa normaali OB:sääntö
Väylällä 11, jos kiekko menee millä tahansa heitolla OB alueelle (Rajattu tikuilla) jatketaan peliä DropZonelta. Drop Zonelta heitettäessä voimassa normaali OB sääntö.

Tuloskirjaus

Kilpailussa käytetään kaksinkertaista tuloskirjausta, Metrix sekä paperinen tuloskortti.
Yksi ryhmän jäsen käy noutamassa ennen oman kierroksen alkua ryhmänsä tuloskortin kilpailukeskuksesta.

Valitkaa ryhmästänne pelaaja, joka kirjaa tulokset Metrixiin ja yksi joka täyttää paperista tuloskortia kierroksen aikana.
Jokaisen pelaajan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä. Apuja tähän saa tarvittaessa kilpailukeskuksesta. Pelaajalla on 30 min aikaa allekirjoittaa tuloskortti Metrixissä ja palauttaa paperinen kierroksen päätyttyä.

Allekirjoittamaton Metrix tuloskortti tarkoittaa tuloskortin palauttamatta jättämistä ja tästä seuraa 2 rangaistusheittoa tuloksen päälle, sama pätee väärin laskettuun tulokseen paperisessa tuloskortissa. Muistakaa merkitä kokonaisheittomäärä yhteensä sarakkeeseen, ei +- tulosta!

Ryhmä palauttaa yhdessä paperisen tuloskortin kilpailukeskukseen.
Jokainen vastaa omasta tuloksestaan, varmista siis, että Metrix ja paperinen tuloskortti täsmäävät osaltasi.

Ongelma tilanteet kierroksella

Koittakaa aina ensisijaisesti ratkaista ongelmatilanne ryhmän kesken. Jos ette ratkaisuun pääse pelatkaa kahdella tapaa ja kertokaa tilanne tuloskortin palautuksen yhteydessä TD:lle.

Kilpailunjohtajat

Kilpailunjohtajana, eli TD:nä, toimii Petri Kellosalmi (puh.050 5527759). Hän ei itse ole paikalla, mutta tavoitettavissa puhelimella tarvittaessa. Kilpailukeskuksessa on kokoajan vähintään yksi apulaiskilpailunjohtaja, jolta voit aina mennä kysymään neuvoa.
Apulaiskilpailunjohtajat (Apu-TD:t):

Säännöt

Kilpailussa tietenkin pelataan normaalien PDGA sääntöjen mukaisesti.
Suomenkielinen sääntökirja löytyy täältä
Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kilpailukeskuksessa ja kierroksen aikana kielletty. Tupakointikielto on voimassa 2 min ennen kierroksen alkua aina tuloskortin palautukseen saakka.

Muistakaa noudattaa 30 sekunnin sääntöä heitoissa sekä 3 minuutin kiekon etsintäaikaa.
Huom, jos ryhmä toteaa kiekon lentäneen OB alueelle, esim. 9 väylän lampi, niin sen etsintään ei ole 3 minuuttia aikaa, vaan oma seuraava heitto pitää 30 sekunnin sisään lähteä kun oma vuoro tulee.

Koronaohjeistus

Saavuthan paikalle vain terveenä ja pidät huolen hyvästä käsihygieniasta koko kierroksen ajan. Oma käsidesi suositellaan mukaan otettavaksi.

Pidä 1-2m etäisyys kanssa pelaajiin, koske vain omiin pelivälineisiin ja puttaa vain tyhjään koriin. Myöskin ylävitoset on kielletty, vaikka millainen holari uppoaisi.

Suosittelemme maskin käyttöä kisatoimistolla sekä kierroksen aikana. Heittojen aikana ei tarvitse käyttää maskia.

Caddien käyttö on kielletty, poislukien alle 13-vuotiaat pelaajat, joilla on oltava mukana huoltaja sääntöjen mukaan.

Yleisöä ei paikalle voida ottaa. Tässä huomioidaan myös kisaan osallistuvia tai jo osallistuneita pelaajia. Eli jos olet tulossa kisaan tai jo suorittanut oman kierroksesi, niin ethän lähde seuraamaan kaverin kierrosta.

 

Share

What would you like to share?