Login

05/13/21 09:00|Huuhanmetsä DiscGolfPark → A-24 (2014)|FINLAND, Pohjois-Savo, Kuopio

  • Manual: click here
  • Comment: Huuhanmetsä DGP:ssa järjestettävä SFL:n alainen kisa amatööriluokilla. Pros playing am on käytössä.

Muistutus paikallissäännöistä ja merkkauksesta!

05/12/21

Huuhanmetsän DiscGolfParkissa KAIKKI kevyenliikenteenväylät ja pururadat ovat OB-aluetta. OB alkaa kevyenliikenteenväylän tai pururadan väylän puoleiselta reunalta ja jatkuu siitä eteenpäin. OB on merkitty vaalein pistein. OB raja katsotaan pisteen sisäreunasta.

Kuvat väylistä löydät CaddyBookista!

Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa, paperista ja sähköistä Metrixissä. Jokaiselle ryhmälle  annetaan mukaan kaksi paperista tuloskorttia Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainitulle pelaajalle. Toinen paperinen on varalle jos Metrixiin kirjaaminen ei onnistu.

  • Ryhmän yksi jäsen pitää sähköistä kirjanpitoa Metrixissä ja yksi täyttää lappua. Merkkaajat päätetään ryhmän sisällä. OMAT KYNÄT MUKAAN!

Metrixissä on tulosten allekirjoitus -toiminto käytössä ja sen käyttöä vaaditaan jokaiselta pelaajalta kierroksen jälkeen. Mikäli allekirjoituksen kanssa tulee ongelmia, tulee pelaajan ottaa yhteys TD:n kierroksen jälkeen.

Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistuksena 2 heittoa.

Share

What would you like to share?