Login

Fribastore tapahtuman yhteistyökumppaniksi!

05/25/21

Lahtelainen frisbeegolftarvikkeiden myyjä Fribastore on lähtenyt tapahtuman tukijaksi! Kilpailu on edelleen "trophy only" mutta se ei estä meitä arpomassa kilpailun jälkeen kaikkea mukavaa, jota Fribastore on antanut meille mukaan!

Tarkista siis kierrosten jälkeen olisitko juuri sinä voittanut kaikkea mukavaa! Koronarajoitusten vuoksi voittajat julkistetaan täällä Metrixin uutisissa. Arvonta palkinto tulee noutaa #1-tiin läheisyydestä TD:ltä puolen tunnin sisällä kilpailun loppumisesta.

Terveiset Fribastoresta, joka sijaitsee Lahdessa osoitteessa Hirsimetsäntie 17 sekä verkossa osoitteessa: https://fribastore.fi/fi 

Ensin laitoimme Lahden Hirsimetsäntielle frisbeegolfiin erikoistuneen kivijalkamyymälän; Fribastoren, pystyyn ja sen luonnollisena jatkumona avasimme verkkokaupan. Tämä toimii kivijalkamyymälän näyteikkunana, eli löydät samat tuotteet niin verkosta kuin myymälästä.

Pyrimme kasvattamaan valikoimaamme, sekä edustamiamme tuotebrändejä koko ajan, vastaamaan yhä kasvavan frisbeegolf- käyttäjäkuntaa kuunnellen. Tarkoitus on, että meiltä löydät jatkossa frisbeegolfiin kaiken: kiekot, bägit, heittämiseen sopivat asusteet, sekä ennenkaikkea fribaan parhaat mahdolliset kengät eli Vivobarefootit!

Olet sitten aloitteleva heittäjä tai jo vuosia ratoja kiertänyt, yli 120m heittävä konkari, valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivat vaihtoehdot. 

 Me Fribastoren takana olemme pitkän linjan kauppiaita, sekä aktiivisia frisbeegolfin harrastajia ja Fribastore on meille kaikille sydämen asia. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin, niin myymälässä kuin verkossa, mahdollisimman hyvin ja pian. 

Kiitos kun ostat tuotteita Suomesta! Tervetuloa hyville Fribakaupoille! 

Sponsors

Fribastore

Share

What would you like to share?