Login

08/07/21 08:00|Pikkarala Frisbeegolf → Oulu Masters 2021|FINLAND, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu


Virtuaalinen pelaajakokous

07/30/21

Oulu Masters 2021:

Pelaajakokouksen tiedot

Tervetuloa Oulu Masters 2021 kisaan! Muistakaa rento heittely!

Heikki ja Jukka

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Perinteistä pelaajakokousta ei järjestetä, vaan tässä kerrotaan sen tiedot.  Jos kisan osallistujilla on kysyttävää, hänen tulee ottaa yhteyttä kisan TD:hin joko ennen kisaa, ennen kisakierroksen alkamista tai sen aikana. Seuraavia periaatteita noudatetaan kilpailussa:

  • Pelaajien tulee olla paikalla ja vahvistaa osallistumisensa 30 minuuttia ennen ensimmäisen kisakierroksen alkamista. Ryhmän ensimmäinen ottaa paperisen tuloslapun, jota käytetään vain tarvittaessa. Toiselle kierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan pelaajat voivat mennä suoraan väylälle. Ryhmän ensimmäinen hakee paperisen lapun jota voi käyttää tarvittaessa. Muista ilmoittaa jos jätät kisan kesken.
  • Pelaajat menevät omatoimisesti aloitusväylilleen ja aloittavat kierrokset kisan aikataulujen mukaisesti. Lämmittelyt tapahtuvat omilla aloitusväylillä.
  • Osallistuessa kilpailuun kisaaja suostuu sitoumukseen vastuuvapauden myöntämisestä kisajärjestäjille kisan metrix-sivun uutisen mukaisesti. Osallistuessaan kisaan kilpailija hyväksyy samalla automaattisesti uutisessa kuvatun periaatteen (https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&view=news&ID=1177474&news_id=3324 )
  • Jos yksilökisan osanottaja osallistuu parikisaan perjantaina, hän voi jo perjantaina ottaa yksilökisan pelaajapakettiin kuuluvat tuotteet.

 

Yksilökisan pelaajapakettiin kuuluu seuraavat tuotteet:

  • Energiajuomaa
  • Energiapatukoita

Palkinnot: 

Kilpailun palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle välittömästi kisan päätyttyä. Voittajat ratkaistaan sudden death kisalla jos useampi päätyy samaan tulokseen. SD-väylinä käytetään väyliä #1,2,3 ja 20. Väylät pelataan kerran ja sen jälkeen sijoitus ratkaistaan CTP kisalla. Muut palkintosijat ratkaistaan CTP kisalla.

Kilpailun TD:t tekevät tuotepalkintojen arvonnan välittömästi pokaalipalkintojen jaon jälkeen. Arvontapalkintoina on tuotteita/lahjakortteja, joista osan Powergrip ja Pikkarala Frisbeegolf lahjoittavat kisatapahtumaan. Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailijat ja tuotteet toimitetaan jälkikäteen arvonnassa voittaneille, mikäli he eivät ole arvonnassa paikalla. Merkittävin arvontatuote on Pikkaralan vuosikortti 2022.

Kilpailun väylä #1 on CTP-väylä: kahden kierroksen jälkeen katsotaan, kuka on heittänyt lähimmäksi koria. CTP-kisan voittaja palkitaan Pikkaralan vuosikortilla 2022.

 

Ratatiedot:

Väylä #1: kepitys vasemmlla ja sen takainen alue on OB

Väylä #2: kepitys vasemmlla ja sen takainen alue on OB

Väylä #3: kepitys vasemmalla ja sen takainen alue on OB

Väylä #4: huomioikaa #5 tiillä olevat pelaajat

Väylä #5: kepitys vasemmlla ja sen takainen alue on OB

Väylä #6: -

Väylä #7: -

Väylä #8: -

Väylä #9: mando. Kierretävä oikealta (heitetään uudelta takatiiltä normi pro tiin takaa)

Väylä #10: kepitys vasemmlla ja sen takainen alue on OB

Väylä #11: kepitys vasemmlla ja sen takainen alue on OB

Väylä #12: -

Väylä #13: -

Väylä #14: kepitys vasemmalla ja sen takainen alue on OB

Väylä #15: kepitys vasemmalla, takana ja oikealla ja niiden takainen alue on OB

Väylä #16: kepitys vasemmalla ja sen takainen alue on OB

Väylä #17: kepitys korin takana ja sen takainen alue on OB

Väylä #18: kepitys vasemmalla ja sen takainen alue on OB

Väylä #19: -

Väylä #20: -

 

Sponsors

Share

What would you like to share?