Login

09/25/21 - 09/26/21 Golfstart|Hiittenharju DiscGolfPark → 18 - Par 64|FINLAND, Lounais-Suomi, Satakunta, Harjavalta

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Harjavallan Discgolf ry järjestää kaksipäiväisen - yksi kierros päivässä Pro Open kisan Hiittenharjun radalla.

Ensimmäisen kierroksen ryhmät julkaistu + kisapäiväinfoa.

09/23/21

Terve!

Ensimmäisen kierroksen ryhmät julkaistu. Ensimmäisen ryhmä lähtee klo 9:00. Toivotaan, että muutoksille ei tarvetta enää vaan kaikki pääsevät paikalle. Jos olet kuitenkin estynyt ilmoitathan siitä välittömästi TD Ramille 040-1883869 tai Apu-TD Akille 050-4930307. Tarkastakaahan vielä omat lähtöaikanne varmuuden vuoksi perjantaina illalla. Ilmoitellaan myös, jos muutoksia tulee.

Kisapäiväinfoa:

Ilmoittautuminen kisakeskuksella viimeistään 15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa. Ryhmän ensimmäinen ottaa mukaansa tuloskortin. Jokaiselle ryhmälle pienimuotoinen pelaajakokous ykköstiillä noin 5 minuuttia ennen lähtöä.

Kierroksen jälkeen tulosten tarkistus, metrixin allekirjoitus ja tuloskortin palautus kisakeskukselle 30min kuluessa kierroksen loppumisesta. Ryhmä vastaa yhdessä tuloskortin ja metrixin vastaavuudesta.

Radalla ei juuri mitään erityisyyksiä ole. Ainoastaan ykkösväylällä on mando, joka kierretään oikealta. Väärin pelattuna jatko dropzonelta rangaistuksen kera. Seura-aktiivit ovat siistineet jo valmiiksi hyvässä kunnossa ollutta rataa vielä parempaan ja miellyttävämpään kisakokemukseen. Kympin ringit maalattuna ja pisimmillä väylillä 50m ja 100m tolpat korilta päin katsottuna.

Ennen ja/tai jälkeen kierroksen on hyvä tankata murkinaa Tebarin grillivaunulla tai Jymyn kioskilla kisakeskuksella ja ostella vaikka toiselle kierrokselle uusia pelivälineitä Fribakin Pop up-myymälästä.

Sunnuntaina MPO:n kärkikorttiin tuo oman lisänsä myös NBDG:n Media Team, joka kuvaa toisen kierroksen.

Kisapäiville odotettavissa myös innokkaita paikallisia nuoria seuraamaan kilpailua.

 

Tervetuloa kisailemaan Hiittenharjulle!

Terveisin Harjavallan DiscGolf ry

Sponsors

Share

What would you like to share?