Login

Pelaajainfo eli virtuaalinen pelaajakokous

07/30/21

Koska fyysistä pelaajakokousta ei pidetä on erittäin tärkeää, että jokainen tutustuu caddie bookiin ja väylien paikallissääntöihin. Jos niistä tulee kysyttävää on helpoin selvittää epäselvyydet ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmän ensimmäinen nuotaa samalla paperisen tuloskortin.

Kilpailussa noudatetaan PDGA:n ja SFL:n kilpailusääntöjä.

Kilpailussa on kaksinkertainen tuloskirjanpito. Tulokset kirjataan sekä Metrixiin että paperiselle tuloskortille. Mahdolliset vaihtoehtoiset pelitavat kirjataan paperiseen tuloskorttiin ja ne käydään kierroksen jälkeen koko ryhmän ja TD:n kanssa läpi ja TD ratkaisee asian kuultuaan koko ryhmää.

Tuloskirjanpitojen pitää olla yhteneväiset. Pelaaja vastaa itse sekä Metrixiin että paperille kirjatusta tuloksestaan. Tulokset pitää allekirjoittaa Metrixin sähköisellä allekirjoituksella. Jos pelaaja ei pysty sitä tekemään, tulee hänen pyytää TD:tä tekemään se puolestaan. Sähköisen allekirjoituksen puuttuminen katsotaan palauttamattomaksi tuloskortiksi. Koko ryhmä palauttaa paperisen tuloskortin yhdessä kierroksen jälkeen kilpailukeskukseen.

Erityisesti tulee kiinnittää huomiota 30 sekunnin sääntöön sekä kolmen minuutin aikarajaan kiekkoa etsittäessä. Jos epäilet, että kiekkosi mahdollisesti hukkui, heitä varmuuden vuoksi varaheitto, niin säästetään paljon aikaa. 

Koska kyseessä on juniorikilpailu on kaikki tupakointiin liittyvä luonnollisestikin kielletty. 

Tiimattojen punainen etuosa on normaalia tiimattoa eli siltä saa pelata.

Sponsors

Share

What would you like to share?