Login

Pelipäivän tiedoite!!!

06/18/21

Hei ja tervetuloa sunnuntaina Partaharjulle!

Muutama asia vielä:

- Sääennuste lupaa kuumaa päivää joten ottakaa riittävästi nesteitä kierroksille. Kisajärjestäjä hommaa 2 vesipistettä radalle. 1-ja13.väylän risteykseen yksi vesipiste missä voi täyttää juomapulloja ja 11.väylän katokseen mistä voi myös 6.väylältä ohikävelijät täyttää juomapulloja. Vettä on järjestäjällä vai rajoitetusti, koska alueella ei ole vesipisteitä joten omat juomat pääsääntöisesti mukaan. Prisma sponsoroi vichy pullot ilmoittautumisen yhteydessä kaikille!!!

- CTP-kisa pidetään 1.kierroksella väylällä 14. Merkatkaa paperiseen tuloskorttiin ryhmän paras tulos. Palkinnon voittaja saa sähköpostitse.

- Partaharjun toimintakeskuksella on myös avautunut kahvio jossa voi käydä asioimassa tauolla jos ei kaupunkiin asti lähde. Kahvio Partaharjun toimintakeskuksen päärakennuksessa matkaa radalta n. 1,2km

- Muistakaa tulla ajoissa, muistakaa suojautua auringolta ja hyttysiltä. Lukekaa pelaajaopas vielä kerran :)

- Kilpailun jälkeen jos ette ole top3 kärjessä omassa luokassa, ettekä sudaritaisteluissa voi lähteä suoraan kotimatkalle. Meillä on kisakeskusalue niin pieni että koko porukka ei siihen turvavälejä noudatten mahdu.

-vielä sanon että parkkialue on niukka ja suosikaa kimppakyytejä, mutta jos parkkia ei löydy niin soittakaa minulle 0405321540 niin ohjaa teille semmoisen. 

 

Kiitos ja tervetuloa :)

TD:t

Jyrki Tamminen ja Markus Brandt

Sponsors

Share

What would you like to share?