Login

Käytännön asioita

08/17/21

Kisat lähestyvät. Alla muutama käytännön asia.

Pyydämme pelaajia jättämään autonsa asfaltoidulle parkkipaikalle padelkentän viereen ja kävelemään sieltä kisakeskukselle.

Kisakeskuksena toimii stadionrakennus Ylämaja, josta löytyy pukuhuoneet, saunat, suihkut sekä vessa naisille ja miehille alakerrassa. Alakerrassa on myös yksi yleinen vessa. Toivomme, että pelaajat käyttäisivät kisapäivien aikana ensisijaisesti alakerran vessoja, sillä siellä on väljemmät tilat jonottaa ja odottaa omaa vuoroa. Alakertaan on oma sisäänkäynti.

Ylämajan yläkerrassa sijaitsee kisakanslia, eli täältä löydät TD:t sekä tulospalvelun. Yläkerrassakin löytyy vessat naisille ja miehille erikseen, joita toki saa käyttää. Pyrimme kuitenkin pitämään turvavälit kunnossa myös sisätiloissa.

Pelaajakokousta ei järjestetä erikseen. Pyydämme pelaajia tutustumaan caddy bookiin ja ratakarttaan. Jos jokin asia on epäselvä, laittakaa viestiä tai kysykää asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Muistutamme vielä tässä yhteydessä väylän 14 OB-linjasta korin takana, jota siis ei ole karttaan merkitty.

Ilmoittautuminen kierrokselle viimeistään 15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte kierroskohtaisen tuloskortin, ja voitte kysyä mahdolliset kysymykset radasta.

Kierroksen jälkeen tuloskortti palautetaan tulospalveluun. Ja vielä kertauksena: kolme pelaajaa täyttävät koko ryhmän tulokset paperiselle kortille, yksi pelaaja huolehtii Metrixistä. Metrixissä tuloksia täyttänyt pelaaja hyväksyy ja palauttaa tuloskorttinsa Metrixin allekirjoitus-toiminnolla, mutta pyydämme häntä myös palauttamaan tyhjän paperisen nimetyn tuloskortin – jotta tiedämme, kuka on täyttänyt tulokset Metrixiin.

Sauna on lämpimänä alakerrassa, jos haluatte käydä kierroksen jälkeen pesemässä pölyt pois.

Kisakeskuksen edustalla löytyy Info-piste, jossa on kahvia ja teetä myynnissä. Maksu kolikoilla, joten varaathan pikkurahaa mukaan, kiitos.

Tervetuloa SM-kisoihin 2021. 

Oulun frisbeeseuran ja kaikkien talkoilijoiden puolesta,
Kajsa, Heikki ja Simo

Sponsors

kisalogo
prodigy

Share

What would you like to share?