Login

Kisan tietoa

12/07/21

Liiga alkaa joulukuussa viikkoa ennen joulua. 

Pelaajat pelaavat koko liigan samassa luokassa. Ennen ensimmäistä kisaa kisaan ilmoittautuneiden ratingit tarkistetaan. Jos pelaajan ratinki on noussut, pelaaja siirretään siihen luokkaan jota ratinki edellyttää. Jos pelaaja ratinki on laskenut ennen ensimmäistä kilpailua, niin hän voi halutessaan itse pyytää siirtoa alempaa luokkaan. Tämä pyyntö vain silloin jos hän ei itse pysty siirtoa tekemään.

Kun pelaaja on pelannut ensimmäisen osakilpailun, hän jatkaa samassa luokassa vaikka ratinki muuttuisi. Jos se muuttuu ylöspäin, niin pelaaja pyytää TDtä siirtämään/laittamaan oikeaan sarjaan.

Tänä vuonna kisaillaan ilman lisäpisteitä. Tällä tavalla voidaan hyödyntää metrixin pisteiden laskua, jollon pisteet ja sijoitukset ovat heti näkyvissä kun osakilpailu on pelattu.

Osakilpailun luokkien voittajille ja kilpailuissa holarin heittäneille toimitetaan Powergripin sähköinen lahjakortti. Toiveena on että osakilpailun voittajat jäävät voittajien kuvaukseen.

Muuten kisa on aikalailla samanlainen kun aiemmin kisatut liigat.

 

Ps. Kiertopalkintojen haltijat voivat palautella niitä minulle silloin kun haluavat, mutta kuitenkin viimeistään muutamaa viikkoa ennen tämän kauden finaalia.

Share

What would you like to share?