Login

10/02/21 09:30|Märynummi → 18 väylää|FINLAND, Varsinais-Suomi, Salo


PELAAJAKOKOUS

09/30/21

Muuta pelaajakokousta ei ole kuin tämä uutinen.

-Ilmottautuminen Märyn parkkipaikalla 8:45 alkaen. (Kisa alkaa 9.30 ilman äänimerkkiä)

-Toinen kierros  TUPURISSA 13.40 (kierros alkaa aikaisintaan tähän aikaan. Seuraa uutisia... siellä tiedotetaan jos aikaa pitää siirtää myöhemmäksi.)

-KORONA: Rajoitukset keventyivät eikä niitä oikeastaan enää ole. Ethän kuitenkaan tule kisaan, jos tunnet olosi sairaaksi. Ei keräännytä isoihin porukoihin vaan jatketaan ilmoittautumisen jälkeen omille väylille. 

-Paperisen tuloskortin nouto joka ryhmään (ryhmän ensimmäinen noutaa). Lisäksi täytetään METRIX. Paperinen tuloskortti on virallinen ja nykyiset säännöt vaativat tuplakirjanpidon. Kun olette tarkistaneet, että molemmat täsmäävät.. ALLEKIRJOITA METRIX. (jos et jostain syystä pysty, niin tästä tieto kisakeskukselle, jossa allekirjoitus hoidetaan kuntoon). Allekirjoittamattomasta metrixistä tulee rankkua 30min kierroksen päättymisen jälkeen. (huom ekan kierroksen ratingit riippuvat näistä allekirjoituksista.)

-Tuloskortit palautetaan kierroksen jälkeen ryhmässä ja katsotaan, että kaikki ovat allekirjoittaneet.

-ENNEN TOISTA KIERROSTA. Ryhmän ensimmäinen hakee tuloskortin. Ei ole pahitteeksi varmistaa, että se on haettu (etenkin jos lähtöväylä on kaukana)

 

RADOISTA:

RATA 1 MÄRYNUMMI Pelataan normaali layout.

RATA 2 TUPURI Pelataan normaali layout takatiiltä 18 väylää

-kummallakaan radalla ei ole OB tai Mandoja.

-Tupurin 13 väylällä kannattaa kaikkien katsoa KAIKKI HEITOT. Jos näyttää, että meni pahasti hukkaan voit heittää ns. varaheiton sanomalla sen ennen heittoa. Tämä on fiksua pelin nopeuttamiseksi. (kunhan et heitä samaan mörriin).  

30 sekunnin sääntö on voimassa kun tulet kiekolle. 3min sääntö on voimassa. Kaikkien pelaajien pitää etsiä kiekkoa sen kolmen minuutin ajan. Sen jälkeen kiekko julistetaan kadonneeksi ja heitto jatkuu edelliseltä heittopaikalta rangaistuksen kanssa.

PALKINTOJEN JAKO: (tapahtuu Tupurin majalla kisakeskuskella)

Sarjojen 3. parasta palkitaan pokaalein. Katso lisäksi payout uutinen (tulee myöhemmin), josta näet kuinka monta sarjassa palkitaan.

PALKINNOILLE PÄÄSEVÄT: Käykää antamassa kisakeskuksella SÄHKÖPOSTIOSOITTEENNE.  Lahjakorttipalkinnot lähetetään annettuihin sähköposteihin. (muista tarkistaa tarjous ja roskapostikansiot)

 

TUPAKKATUOTEET JA VASTAAVIEN AINEIDEN KÄYTTÖ KIELLETTY (sallittu ainoastaan jos syntyy jonoja)

Share

What would you like to share?