Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Lue info huolellisesti ilmoittautuessasi. Kisan uutisiin on kerätty vastauksia kilpailijoita usein askarruttaviin asioihin.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

08/04/21

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä


Mistä tiedän, voitinko?
Lista lahjakortin voittaneista julkaistaan:
kisan uutisissa
tallaajien foorumilla osoitteessa http://www.tallaajat.org/foorumi/viewforum.php?f=27

Voitin viikkokisoissa lahjakortin. Miten, milloin ja missä voin lunastaa sen?
Onneksi olkoon! Palkintoina jaetaan viidentoista (15 €) euron lahjakortteja PowerGripin Takkatien liikkeeseen. Ilmoittaessasi nimesi saat 15€ arvosta alennusta maksaessasi ostoksia PowerGripin liikkeissä. Jos haluat käyttää lahjakorttisi verkossa, soitathan PowerGrip:in lunastaaksesi alennuksen.
Lahjakortti on voimassa heti voittajalistan julkaisun jälkeen, ja vanhenee kuusi kuukautta voittajalistan julkaisun jälkeen.

Mistä tiedän, olenko mukana kisassa?
Rekisteröityneiden pelaajien listasta. Listassa on seuraavat sarakkeet ilmaisemassa kisassa mukana olevia, kisamaksunsa maksaneita ja kisaan jonottavia pelaajia:

  • Jonotusnumero: Jos nimesi kohdalla tässä sarakkeessa on numero, olet jonossa. Älä maksa kisamaksua, vaan odota mahdollisia vapautuvia paikkoja. Jos jonotusnumeroa ei näy, olet mukana. Maksa kisamaksu (3€) MobilePayllä tai viiden ja puoli kuuden välissä käteisellä huipulle. Tällöin maksamattomat tuppisuut poistetaan kisasta.
  • Maksanut: Jos pääsit mukaan kilpailuun ja kun maksusi näkyy kilpailunjärjestäjille, tähän sarakkeeseen tulee merkintä maksustasi.

Milloin ja miksi jono liikkuu?
Jono liikkuu:

  • Ennen Torstaita kello 17:30: Sinua ennen ilmoittautunut pelaaja poistaa itsensä kisasta tai ilmoittaa kisan järjestäjille ettei pääse osallistumaan.
  • Kello lyö puoli kuusi-ish Torstaina. Silloin tarkastamme, ovatko pelaajat maksaneet kisamaksunsa MobilePayn kautta, tai käteisellä huipulle.
  • Puoli kuuden jälkeen: Mikäli peruutuksia vielä tulee, ja sinua edellä jonossa olevaan pelaajaan ei saada yhteyttä (Lue: jonossa edelläsi oleva pelaaja ei ole huipulla vieressäsi odottamassa tai ei vastaa sähköposteihin).

Nousin kisaan jonosta. Miten toimin?
Varmista osallistumisesi maksamalla kisamaksu, ja lähetä viesti kisan järjestäjille osallistumisestasi, jos et ole vielä huipulla odottamassa. Sitten vain kipin kapin Taliin.

Share

What would you like to share?