Login

09/11/21 09:30|Kyläsaaren frisbeegolfrata by Prodigy Disc|FINLAND, Satakunta, Pori


Pelaajakokous ja aikataulut, SyysKylis 2021

09/10/21

Moi,

Huomenna kisaillaan Kyläsaaressa ensimmäinen PDGA kisa SyysKylis 2021. Ensimmäinen kierros aloitetaan alustavan aikataulun mukaisesti klo 9.30. Ilmoittatuminen 8.30-9.00 urheilukentän läheisen rakennuksen luona. Kierrosten välissä pidetään lounastauko, joka on vähintään 1,5 tunnin mittainen siitä hetkestä, kun viimeinen tuloskortti kierrokselta on palautettu. Tarkempi aloitusaika ilmoitetaan Metrixissä. Kisassa on noin puolet paikoista täynnä, joten oletettavasti olemme alustavaa aikataulua nopeampia.

Ei pidetä erillistä pelaajakokousta. PDGA säännöt ovat voimassa ja tupakointi on sallitua siirtymillä, mikäli se muulle ryhmälle sopii.

Jokainen ryhmä täyttää tuloskortin (ryhmän ensimmäinen hakee ilmoittautuessa) ja myös metrixin. Metrix-tulokset tulee allekirjoittaa kierroksen jälkeen. Mikäli et tässä onnistu, tule kierroksen jälkeen tuloskorttia palauttaessa kertomaan tästä TDlle, niin hoidetaan asia kuntoon.

RADASTA:

Ratana toimii Kyläsaaren frisbeegolfrata, johon kisaa varten on tehty pieni muutos väylälle 8, jolle on tullut mando:

Radalla on kaksi mandoa:

-Väylällä 8 mando, joka kierrettävä oikealta. Dropzone löytyy mandon vierestä väylältä, vajaat 10 metrin päässä mandopuusta. Tarkempi ratakartan kuva löytyy INFO-välilehdeltä.

-Toinen mando väylällä 17 vajaat 10 metriä tiiltä etuviistoon vasemmalle, myös kierrettävä oikealta. Mandon dropzonena toimii väylän tiipaikka.

Muuten radalla ei ole OB-alueita tai muuta erityistä.

MUUTA:

Pidetään turvavälit, lämmitellään väljästi lämmittelyalueella tai omalla lähtöväylällä (1.tiin lähellä useita puttikoreja, urheilukentällä pystyy yleensä heittelemään avauksia ja myös heittoverkko löytyy).

Palkintojen jako toisen kierroksen jälkeen heti, kun tulokset on vahvistettu. Pokaaleista tarvittaessa sudarit väylillä 1., 2., 3., 4., 17.,18. ratkaisuun saakka.

 

Ladatkaa puhelimet, nukkukaa hyvin, ottakaa kynä mukaan!

 

nähdään huomenna!

 

Terveisin, TD

 

 

Share

What would you like to share?