Login
  • Comment: Talvikauden 2021-2022 Winter Series

Kisasta

02/05/22

Hyvää iltaa kisaajat!

Huomenna on pääpäivä ja päästään kisaamaan. Alkuun kuitenkin vähän infoa:

Aikataulu:
Pelaajakokous klo 8.45
1. kierros klo 9.15
Kierrosten välissä tunnin ruokatauko ja toisen kierroksen alkamisaika ilmoitetaan metrixin uutis osiossa.

Radan erikoissäännöt jne:
Väylä #2 Hazard saari maahan maalatut viivat määräävät onko kiekko sisällä vai ei. Mikäli kiekko päätyy hazard alueelle jatketaan kiekon olin paikalta rankun kera.
Väylä #4 "Tupla tripla mando" Mikäli missaat mandon jatkat kyseisen mandon alapuolelta dropparilta rankun kera. Esim: Lähdet yrittämään korille, mutta missaat korinpuoleisen mandon niin jatkat korin puoleisen mandon alapuoleta dropparilta rankun kera.
Väylä #5 Väylän vasemmalta puolelta löytyy yksityisen omistama tontti joka on ob. Ob linja on määrätty narulla, narun päistä ob linja jatkuu normaalisti. Dropzone löytyy heittoväylän oikeasta reunasta tien vieressä (tie EI OLE ob).
Väylä #6 Väylältä löytyy mando (kierrettävä oikealta) mando on väylän vasemmalta puolelta löytyvän koivikon reunimmaisessa puussa. Dropzone löytyy mandon viereltä keskeltä väylää.
Väylä #7 Väylän oikealla puolella on tien vieressä ob joka on määritelty narulla eli naru määrää ob:n. Ob heitosta jatketaan normaalein ob säännöin.
Väylä #8 Tiin edessä oleva kuusi on mando (kierrettävä vasemmalta). Mikäli missaat mandon jatkat edelliseltä heittopaikalta rankun kera.
Väylä #11 Hazard saari. Saaren ympärillä olevat kepit määräävät hazard linjan.
Väylä #13 OB väylä oikeassa reunassa ob määräytyy keppien/narujen mukaanbei tien. Jatketaan normaalisäännöin.

Muuta:
- Muistakaa että ratamme sijaitsee museoalueella joten roskaaminen ja tupakan tumppien luontoon heittäminen on ehdottoman kiellettyä. Radalle on sijoitettu roskiksia käyttäkää niitä.
- Radallamme on paljon lunta mörreissä paikkapaikoin jopa nivusiin asti. Väylät on tampattu moottorikelkalla.
- Radan parkkipaikka löytyy heti reippiin käännyttäessä oikealta puolen.
- Tauolla väylän 6 tiin vieressä olevassa katoksessa sytytetään nuotio joten ei muutakuin makkaraa mukaan ja sinne tauolla syömään muistetaan toki turvavälit jne... ????
- Mikäli et pääsekkään huomenna paikalle niin ILMOITA asiasta TD:lle
- KÄYTTÄKÄÄ KIMPPAKYYTEJÄ PARKKIPAIKKA TULEE OLEMAAN TÄYNNÄ!!

TD
Aatu Vuolle, puh 044 2100 703

Share

What would you like to share?