Login

05/07/22 10:00|Skogby, → Skogby Special 2022|FINLAND, Uusimaa, Raasepori

  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier erilliskilpailu todella muokatulla 20 väyläisellä

Kilpailurata

03/21/22

Kilpailurata mukailee Skogby normaali radan 20 väyläistä layouttia puhuttaessa väylistä ja numerointi muokkaantuu tavalla jossa yhdistetyissä väylissä väylän ensimmäinen numero kertoo normaali avauspaikan ja toinen normaali koripaikan mallia 6A7 eli väylän kuusi normaali avauspaikalta väylän seitsemän normaaliin koripaikkaan.

Jos väylällä normaali numero on sen avaus ja koripaikka samat.

Jos väylän numeron perässä on A kirjain on sen avauspaikka eri kuin normaalisti mutta normaali koripaikan koriin, Esim 1A väylällä pelataan väylän yksi normaaliin koriin mutta eri avauspaikalta , sama pätee esim normaali X3 väylää eli sen eri avauspaikan väylä numerointi on mallia X3A , mikäli väylän kohdalla on lisäväylä käytetään kirjain lisäystä eli vaikka 1B jos väylän 1A jälkeen tulisi kokonaan ylimääräinen lisäväylä.  

Normaali väylät joilla ei pelata ollenkaan ovat 3,12 ja lisäksi normaali väylien koreihin 6 ja 8 ei pelata ollenkaan.

Alustava rata kuvaus jolla pelataan 18 väylää.

Väylä 1A Par4 

Heitetään väylä1 koriin takavasemmalta noin 50m sivusta kauempaa. Paikalla on tietyömaa tolppa näyttämässä aloituspaikat.

Väylä1B  par 4 pelataan kävelytieltä väylän 1 korin takaa urheilukentän suunnasta suoraan kävelytietä pitkin kohti kakkos väylää. Kori oikealla puolella noin 10m ennen puomia. Lisäväylä.

Kori on jo paikoillaan ja matto heittopaikalla. Väylä1A jälkeen kävelytielle mennessä kori näkyy vasemmalla ja heittopaikka on oikealla kävelytiellä noin 40m päässä.

Väylä 2A Par4 

Avauspaikka siirretty 50m vasemmalle normaali avauspaikalta olevalle aukeelle ,josta heitetään metsäkone reittiä  pitkin kohti väylän2 normaalia avauspaikkaa. asvaltti oikealla ja alue sen oikealla puolella OB. Avauspaikka merkitty punaisella maalilla.

Huom normaali väylä3 ei pelata ollenkaan!!!

Väylä 4 kaksi mandoa keskellä väylää joilla pakollinen kierto niiden välistä. DZ paikka mandojen välissä hieman ennen mandoja.

Vasemmalla puolella olevassa on pakollinen kierto oikean kautta ja oikealla puolella olevalla pakollinen kierto vasemman kautta. Mandolinjat merkitty maalilla maastoon.

Väylä5 normaali Mando ja DZ. Mandolinja valkoiset kepit. Korin ympärillä 10m rinki joka on IB aluetta ja muu alue HZ aluetta. Koriin kiinnitetään 10m naru jota käytetään varmistamaan onko pelaaja IB vai HZ alueella.

Väylä 6A7 Par4 pelataan väylä 6 normaali avauspaikasta väylän 7 normaaliin koriin. Eli alas vasenta reunaa tietä pitkin josta mäki lähtee jyrkästi ylöspäin.

Väylä 8B par4 pelataan väylän 8 normaali avauspaikalta lisäkoriin joka on suoraan eteenpäin ja kaarteen hieman oikealle kohti kalliota 70m normaali korista eteenpäin.

Väylä 9 

Väylällä HZ alue joka rajattu Valkoisella narulla poikittain väylän läpi. Narun korin puoli IB ja heittopaikan puoli HZ. Naru noin 15m korista poikittain väylällä ja linja jatkuu molempiin suuntiin.

Väylä 10 Par4 väylällä oleva keski mänty on Mando jolla pakollinen kierto oikean kautta. DZ paikka merkitty mandosta oikealle maalilla. Normaali isossa puussa oleva Mando pitää poikkeuksellisesti kiertää vasemman kautta. Mandolinja merkataan punaisella maalilla ensimmäiselle mandolle ja mando punavalkoisella nauhalla. Taaemman ns normaali mandon normaali DZ paikan merkkaavat kepit määrittävät mandolinjanoikealla puolella jatkuen niiden suuntaisesti eteenpäin koskien vain kyseistä väylää ja  DZ paikka on punaisella merkitty ison puun vasemmalle puolelle.

Väylä11 normaali. 

Huom normaali väylää 12 ei pelata ollenkaan!!!

Väylä 13 HZ alue rajattu väylän poikki menevän tien suuntaisesti ja merkitty raja valkoisella narulla tien ylityksen jälkeen puihin. Korin puoli IB ja alue ennen valkoista narua HZ aluetta. 

Väylä 14 normaali Mando pakollinen kierto vasemmalta puolelta ja mandolinja valkoiset kepit. Lisäksi heti ensimmäinen puu vasemmalla Mando pakollinen kierto oikean kautta mandolinja merkitty maalilla. Lisämandon linja jatkuu väylää 14 koskien kuten normaalin Mandon tikutettu linja loputtomasti samaan suuntaan ja lisämandolla on on DZ paikka joka myös merkitty maalilla mandon viereen.

Väylä15 noin 10m rinki tehdään valkoisella narulla maahan puiden varaan kiinnittäen ja on IB aluetta, muu alue HZ aluetta.

Väylä16 keskellä väylää oleva valotolppa on Mando jolla pakollinen kierto vasemman kautta. DZ mandon vieressä.

Väylä X2 normaali ,Mando pakollinen kierto vasemmalta ja DZ.

Mandolinja merkitty valkoisin kepein jatkuen samassa suunnassa ja koskien vain pelattavaa väylää.

Väylä X3A Par5 avauspaikka siirretty40m kauemmas.merkitty maalilla maahan. . Valkoiset kepit vasemmalla rajaavat OB alueen vasemmalla.

Väylä17 mandoportti 30m avauspaikalta josta välistä pelattava ja DZ 10m ennen Mandoja. DZ paikka ja mandolinjat merkitty maalilla. Alue kokonaisuudessaan ennen Mandoja on HZ aluetta poislukien avauspaikka ja DZ maalattu paikka jotka ovat IB aluetta.

Väylä 18A Par4 pelataan normaali avauspaikalta 50m kauempaa kurvista 17 korin luota kävelytieltä hieman eteenpäin ennen valotolppaa. Väylällä mando jolla makollinen kierto vasemman kautta. DZ avauspaikka.

Alustavat väylä kuvaukset tässä selvitetty.


Share

What would you like to share?